Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Igényes párokhoz, nőhöz csatlakoznék... Keress privátban...
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Ma kora este 5-7 óra között tervezem hogy felmegyek Szépvölgyire. Jön fel hölgy v pár kalandozni ? Privátban kérnek választ.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Szalkszentmárton, és környékén hölgy vagy pár? Helyem lenne, ésszerű távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátban.
Sziasztok valós parokhoz csatlakoznék baranya_megye kor alkat nem számit privátba írj.
Sziasztok! Ma estére keresek olyan párt aki szeretne találkozni egy kedves, intelligens, előzékenyen és illedelmes, ápolt és maszírozni tudó és szerető, szingli pasival. Utazni tudok ésszerű kereteken belül Budapestről. Az adatlapon találtok képeket és bátran jelentkezzetek ha felkeltettem az érdeklődésetek.
Szép napot mindenkinek
Szép napot mindenkinek
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Sziasztok. Jan.30 hétfő reggel utazok Cegléd- Klagenfurt vonalon,délután vissza. Autóban van hely akár csomagnak is. Hölgy-par csatlakozhat,útiköltséget természetesen meg beszéljük privát üzenetben. Köszönöm. Szép napot kívánok.
Sziasztok.Egész hétvégén várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !
Sziasztok mi 2fiu 1 lány vagyunk Csepelen helyel rendelkező partnereket keresünk mostani talira
Hölgyek,Párok,Swingerek társaságát keresem!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
sziasztok feleseget kényeztetnék akar maszirozni is a ferje elott ha van itt ilyen nyitott pár? hely kellene utazni tudok!
Sziasztok holnap estétől szívesen látnánk vendégül egy kedves figyelmes pasit esetleg párt egész éjjszakára az adatlapunk leirtak alapján.
Jött valaki?
(Ez egy válasz tike76 üzenetére (2023. 01. 27. péntek 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma este vagy holnap bármikor? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ma este vagy holnap bármikor? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!