Hetero pasit keresunk holnap a hölgy örömére !! 35 eves korig sportos testalkat es szörtelen ! Privatba irjatok aki raer holnap!!
Holnap délelőttre / kora délutánra keresek fiatalabb fiút aki becsatlakozna egy alkalmi randi a harmadiknak. Hely Budapest 13-ker.
Holnap délelőttre / kora délutánra keresek fiatalabb fiút aki becsatlakozna egy alkalmi kapcsolathoz Budapesten a 13-kerben.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok! Igényes párral szívesen találkoznék ma este. Ha van olyan pár akik benne lennének egy kis kalandban ma este, akkor privát üzit várok!
Ma este 21 órára hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk. Bp. XI.ker. Csak üzenetet várunk !
Sziasztok!
Fiatal, korai harmincas srác vagyok, és szívesen kukkolnék és hallgatnék élőben hetero párokat ma Budapesten 18-tól 60-ig, ahogy szexelnek.
Írjatok priviben!
Fiatal, korai harmincas srác vagyok, és szívesen kukkolnék és hallgatnék élőben hetero párokat ma Budapesten 18-tól 60-ig, ahogy szexelnek.
Írjatok priviben!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Ma Békéscsaba környékén igényes párt kényeztetnék. Finom masszázsban is részesítenélek titeket, ha szeretnétek. Helyem van, de utazni is tudok. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok. Ha lenne kedvetek egy kis szórakozáshoz ma délután, vagy este, akkor írjatok privátba!
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Sziasztok
26eves hetero srac vagyok, parhoz csatlakoznek aki most hetfo reggel at is tudna hozzam jonni
bud 10kerulet
26eves hetero srac vagyok, parhoz csatlakoznek aki most hetfo reggel at is tudna hozzam jonni

Sziasztok

Nekem az egyik bakancslistás.... Hogy egy igényes párnál úgy lehessek haramadik... Hogy amikor kutya pózban dugja a férj a párját... Én közben nyalhassam a hölgy tagot ! Szívesen tisztára is nyalnám azt a puncit,ha a férje tele élvezi ! Akár fotózni vagy videózni is lehetne... Ezekkel a gondolatokkal,szivesen lennék állandó házibarátja paroknak Pesten vagy Pest megyében !
Sziasztok! Holnap délután, este Gyulán igényes, párt kényeztetnék, ahogyan csak szeretnétek. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok. Helyem is lenne, és utazni is tudok. Csak komoly, valós párok keressenek, akik szeretnének valóban szórakozni kicsit holnap este!
Sziasztok. Jan.30 hétfő reggel utazok Cegléd- Klagenfurt vonalon,délután vissza. Autóban van hely akár csomagnak is. Hölgy-par csatlakozhat,útiköltséget természetesen meg beszéljük privát üzenetben. Köszönöm. Szép napot kívánok.
Sziasztok kedves pàrok. Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon! 34 éves igényes pasi vagyok, vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. Üdv:Zoli (Zugló)
Sziasztok !
Nagyon izgalmas pár vagytok .
Szívesen ismerkednék !
Puszi (Ez egy válasz kedvespár123 üzenetére (2023. 01. 27. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 19:28
Nagyon izgalmas pár vagytok .
Szívesen ismerkednék !
Puszi (Ez egy válasz kedvespár123 üzenetére (2023. 01. 27. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok holnap estétől szívesen látnánk vendégül egy kedves figyelmes pasit esetleg párt egész éjjszakára az adatlapunk leirtak alapján.