Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 31. kedd 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 15:31
Törölt felhasználó (4637682)

sziasztok
sziasztok
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Sziasztok Dani vagyok szivesen csatlakoznék ha gondoljátok irjatok privit!köszi
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2023. 01. 31. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 10:52

Fejér és Komárom megye környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!
Mivel a tegnap rste nem jött össze, tennénk még egy próbát ! Ma este 20 órára hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk. Bp. XI.ker. Csak üzenetet várunk !
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
A héten Marcali környékén keresek kalandot.
A héten Marcali környékén keresek kalandot.
Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni borsodi pasival. Max 70km! De csak aki komolyan is gondolja!
Fejér és Komárom megye környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Dunaújváros vagy környéki párral ismerkednék! Utazni tudok , hely is megoldható!
Sziasztok! A héten kedd-szerda kora este, és egész hétvégén csatlakoznék párhoz a hölgy örömére ..Utazni tudok.
Sziasztok. Ma egész nap szívesen találkozom lányokkal, párokkal. Helyem van a közös kikapcsolódáshoz.
Sziasztok ! Csepel lakom! Szívesen ismerkednek veletek! 38 éves 188 100 sportos képeket privibe tudok küldeni
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2023. 01. 30. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 30. hétfő 16:47

Ma este 21 órára hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk. Bp. XI.ker. Csak üzenetet várunk !
Sziasztok. Én szívesen mennék.
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2023. 01. 31. kedd 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok parokhoz csatlakoznék hármasra baranyamegye!!
Sziasztok! Ma este, igényes budapesti párhoz csatlakoznék, igényes, nagyméretű fétfiként.
Sziasztok ma 10 órától rá érek szívesen találkoznék lány pár esetleg?
Üdv Tamás
Üdv Tamás
Pasit keresünk cuckold szexre!