Budapesten és környékén ki-beszállnék. : )
Maszírozni túdó pasi keresünk üzi
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok
Holnap Balatonlellére keresek 50 feletti párt akár éjszakára is .Én 60 as vagyok orál kedvelő potens
András
Holnap Balatonlellére keresek 50 feletti párt akár éjszakára is .Én 60 as vagyok orál kedvelő potens
András
Dunaujváros körzetéből pasit a feleség örömére ! ?
Sziasztok.3masra keresek párt.
Ma s holnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Ma s holnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Sziasztok ! sportos 40 es pasi extra mérettel barátnő ill feleség kényeztetést vállal akár egész estését is ha nincs időd a csajodra nyugodtan írj ,extra strapabíró típus vagyok
Budapest viber legyen köszi : P

Sziasztok,
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécs belvárosától 2 percre. Privátban tudunk ismerkedni.
Köszönöm
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécs belvárosától 2 percre. Privátban tudunk ismerkedni.
Köszönöm
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok,holnap este szívesen találkoznék egy kedves házaspárral,akár csak ismerkedés beszélgetés,aztán meg látjuk a továbbiakat.
Mi is keresünk üzi
Sziasztok 28 éves pasi vagyok pest megyéből, párhoz csatlakozznák. Helyem van de utazni is tudok.
Fèrfit keresünk holnapestère a hölgyörömère ,fogadnitudunk leveleket privátba.
Hello! Pár szeretne ismerkedni pasival Borsodban. Csak az írjon aki mer is talizni majd!! Sok sikert mindenkinek!
Közelünkből keresünk pasit a feleség örömére rendszeresre, cuckold szexre, csak aki komolyan is gondolja !!
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok.Párhoz társulnék.

Sziasztok.párhoz csatlakoznék

Sziasztok, ez a két kedvencem nyalás,masszázs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 02. csütörtök 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 02. csütörtök 05:56
Törölt felhasználó (4697280)

Sziasztok 37/42 éves pár keres párt illetve pasit aki szeret maszirozni és hosszasan nyalni kezdők vagyunk. Viber legyen