Sziasztok 3.nak szívesen csatlakoznèk párhoz ma este Budapest Pest megye környékén utazni tudok
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget vagy vele kozosen?Hely kellene utazni tudok!
Szevasztok kurjantesók!
Szexelő HETERO párt kukkolnék és hallgatnék élőben ma este Budapesten.
Írjatok priviben!
Szexelő HETERO párt kukkolnék és hallgatnék élőben ma este Budapesten.
Írjatok priviben!
Sziasztok.Egész hétvégén várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

Sziasztok írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 03. péntek 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 03. péntek 19:31
Törölt felhasználó (4697280)

Sziasztok mi egy valós pár vagyunk 37/42 masszőr pasit keresünk hosszú távra csak hetero alapon vibered legyen
Sziasztok mi egy valós pár vagyunk 37/42 masszőr pasit keresünk hosszú távra csak hetero alapon vibered legyen
Szerinted?
(Ez egy válasz idekuld32 üzenetére (2023. 02. 03. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Te a hölgy vagy a srác vagy? Írj nekem privire...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 03. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 03. péntek 16:37
Törölt felhasználó (4562632)

Sziasztok!
Ma este és holnap este is szabad vagyok, autóval rendelkezem Pest megyében keresek, jelenleg párom nélkül mert elutazott, helyem nincs , hetero és bi élmények is érdekelnek, párokhoz legfőképpen, nagyon igényes vagyok,kérlek legyetek ti is! Köszönöm
Ma este és holnap este is szabad vagyok, autóval rendelkezem Pest megyében keresek, jelenleg párom nélkül mert elutazott, helyem nincs , hetero és bi élmények is érdekelnek, párokhoz legfőképpen, nagyon igényes vagyok,kérlek legyetek ti is! Köszönöm

Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást

Sziasztok!

Vas és Zala megyében hétvégén párokhoz csatlakozom! Jóképű, intelligens, tiszta, nagy, vastag farkú vagyok! Írj privát üzenetben!
Sziasztok. Ma este parhoz csatlakoznák. GYÖR
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Zalaegerszeg és környékéről keresnék párt 3vagy5 bulira.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék hetero alapon a hölgy örömére! Akar csak Kukkolás is érdekelne! Ápolt igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről!Fényképet kapcsolatra jelölés után láthattok Rólam,vagy tudok küldeni emailben!!
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Hétfőn napközben ,este páros aki pasit keres?
Dunántúl..
Dunántúl..
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.