Nagyon szép a hölgy! Gratulálok hozzá!
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (2023. 02. 04. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 13:49

tamás333 Sziasztok ! Ma estére Fiatal srácot keresünk harmadiknak hetero alapon . Privát üzit küdj! Tudj utazni
Sziasztok,
Külföldön élek, nagyjából 2-3 havonta járok Magyarországon. Hölgyeket, párokat keresek baráti kapcsolatra.
Ha szimpatikusnak találtok, privát üzenetben jelezzétek.
Külföldön élek, nagyjából 2-3 havonta járok Magyarországon. Hölgyeket, párokat keresek baráti kapcsolatra.
Ha szimpatikusnak találtok, privát üzenetben jelezzétek.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok

Nem tudok írni privatba valamiért szívesen csatlakoznak ha rám irtok meg tudjuk beszélni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 04. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 14:57
Törölt felhasználó (4151362)

Fèrfit keresünk a hölgyrèszère maestère,fogadnitudunk leveleketprivátba.
Sziasztok párral ismerkednék a hétvégéim szabadok persze aki komolyan gondolja idősebb párok is írhatnak előre is köszönöm.
Sziasztok! Ma este pár hölgy tagját masszíroznám, kényeztetném a párja előtt vagy vele közösen ..Utazni tudok.
Ma este igényes párhoz csatlakoznèk.
Sziasztok. Holnap este esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 04. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 14:57
Törölt felhasználó (4151362)

Sziasztok. Én is szívesen találkoznák ma délután, hármasra vágyó párral maximális diszkréció mellett! Szalkszentmárton és 30 km körzetéből! Kölcsönös szimpátia esetén, helyem is lenne.
Sziasztok!
Igényes, potens pasiként keresem a mai napom partnereim Győr és 100 km-es körzetében. Ha olyan partnert kerestek aki valóban személyesen is megszeretne ismerkedni, akkor keressetek bizalommal!
Igényes, potens pasiként keresem a mai napom partnereim Győr és 100 km-es körzetében. Ha olyan partnert kerestek aki valóban személyesen is megszeretne ismerkedni, akkor keressetek bizalommal!
tamás333 Sziasztok ! Ma estére Fiatal srácot keresünk harmadiknak hetero alapon . Privát üzit küdj! Tudj utazni
Sziasztok! Ha esetleg lenne itt pasi aki szeretne velünk ismerkedni irjon. Borsodi pár. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Nyíregyházán illetve de Debrecenbe párhoz csatlakoznék akár mai is.
Sziasztok!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben dugják.
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben dugják.
Sziasztok! Ma egész nap van helyem a 13. kerületben. Nyitott, igényes férfi vagyok, intim 21/6
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!Én egy Várpalotai srác vagyok!Sok mindenben benne lennék de csak párok, vagy lányok érdekelnek! Helyem van akár hétköznap is, utazni is tudok bizonyos keretek közt! Most van szakállam, sok tetoválás!De igényes vagyok!Ha úgy van várom az üzit!!