Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Olyan vagyok mint a spanyol nátha. Mindenki megkaphat. Kapjátok be.
Nyitot párt keresek Pest megyében hoszú távra,akár idöseb párhoz is szivesen csatlakozom.
Akkor hajrá...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 06. hétfő 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 06. hétfő 10:33
Törölt felhasználó (4536282)

Nyitott párhoz csatlakozom!
Fiatal pasit keresünk, csak a hölgy örömère.
Felső korhatár max 22!!
Privátban kèrjükjelentkezni, további rèszletek ott.
Felső korhatár max 22!!
Privátban kèrjükjelentkezni, további rèszletek ott.
Nyitott párhoz csatlakozom!
Sziasztok. Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!..:::
Sziasztok!Magányos vagy elhanyagolt lány,nő,asszony barátja virtuális társa lennék.Hiányzik valami otthon esetleg elfojtott vágyaid kiélnéd kamerába?Én hasonló cipőben járok,vannak dolgok amiket nem kapok meg itthon és szeretném valakivel tabuk nélkül megosztani.Ha felkeltettem érdeklődésed és magadra ismersz,írj privát üzenetet.Én 38 éves nem független normális srác vagyok.Diszkréció természetesen adott és elvárt.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sportos 40 es pasi extra mérettel partnert keres hölgy ill párok érdekelnek kizárólag hetero alapon 12 ker van egy kis búvóhelyem .Vekonyabb sportos partnereket keresek kizárólag hetero alapon köszi
Sziasztok
Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra.
Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Ma estére keresünk partnert.
Ma estére keresünk partnert.
Párhoz csatlakoznák ma.
Párokat keresek hármas kalandokhoz és főleg creampie gangbang érdekel akár ha szervez valaki ilyet.
Sziasztok! Hosszútávra csatlakoznék pához a nő örömére.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok.Ma délután lenne hőlgy vagy pár akik pasit fogadnának az M1 es vonalán?