Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni lehetőleg Borsodi pasival. Csak az írjon aki talizni is tud velünk! Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Helló sziasztok. Szex partner keresek Győr és környéke!
Sajnos váratlanul lemondta velem a találkát egy csodás kis nő, akivel néha összefutunk, így itt maradtam hoppon a hatalmas szexuális étvágyammal.
Ha volna Nő vagy Pár, akik éppen egy magamfajta (az adatlapon láthattok is) férfit keresnek Budapesten, akkor privátban elértek. Hajrá!

Sziasztok!
Péntek délelőtt keresek Kaposváron kalandot hölgy vagy pár társaságában.
Péntek délelőtt keresek Kaposváron kalandot hölgy vagy pár társaságában.
Sziasztok! Szabolcs megyei házaspár keres nirmális inteligens valós pasit nagy vastag intim mérettel min. 20/5 cm harmadiknak a hölgy örömére. Üzeneteket privátba képpel.
Egy kis érdekességet hozzáfűznék ehhez.
Egy január végi hétköznap délután Miskolcon volt jelenésem. Amikor este végeztem a programommal, már a kocsiban ülve megláttam ennek a párnak a hasonló kommentjét, amit amúgy sokszor beírnak. Kaptam az alkalmon és udvariasan megkérdeztem privátban, hogy lenne-e kedvük egy gyors, tét nélküli személyes ismerkedéshez, szinte azonnal ott tudnék lenni bárhol.
A válasz néhány percen belül megérkezett: "Hello! Nem!!".
Pozitív, hogy a nemleges válasz ellenére is képesek voltak válaszolni, és rövidre zárták, ezt elismerem.
De hogy ha komoly szándékkal ismerkedni szeretnének, akkor mi okuk volt kérdés nélkül lerázni egy fiatalabb srácot, aki a "szájukba repül" és legfeljebb pár perc beszélgetés után elköszönünk, de jó esélye van egy közös nevezős egyszeri kalandnak is, magyarán semmi vesztenivalójuk, azt csak ők tudják. Nekem ebből nem feltétlen az jön le, hogy ők annyira mernének találkozni... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 06. hétfő 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 06. hétfő 20:20
Egy január végi hétköznap délután Miskolcon volt jelenésem. Amikor este végeztem a programommal, már a kocsiban ülve megláttam ennek a párnak a hasonló kommentjét, amit amúgy sokszor beírnak. Kaptam az alkalmon és udvariasan megkérdeztem privátban, hogy lenne-e kedvük egy gyors, tét nélküli személyes ismerkedéshez, szinte azonnal ott tudnék lenni bárhol.
A válasz néhány percen belül megérkezett: "Hello! Nem!!".
Pozitív, hogy a nemleges válasz ellenére is képesek voltak válaszolni, és rövidre zárták, ezt elismerem.
De hogy ha komoly szándékkal ismerkedni szeretnének, akkor mi okuk volt kérdés nélkül lerázni egy fiatalabb srácot, aki a "szájukba repül" és legfeljebb pár perc beszélgetés után elköszönünk, de jó esélye van egy közös nevezős egyszeri kalandnak is, magyarán semmi vesztenivalójuk, azt csak ők tudják. Nekem ebből nem feltétlen az jön le, hogy ők annyira mernének találkozni... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 06. hétfő 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4661084)

Sziasztok! Pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni! Az írjon nekünk aki mer is talizni velünk! Borsod megye! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Sziasztok. Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
Keresek mára hölgyet vagy párocskát , finom érzéki szexre ! Nagyon sok a spermám és kitartóan kemény a farkam ! Lehet közben videózni vagy fotózni is ! Kőbányán helyem is van !
Sziasztok!
Ha létezik itt olyan hölgy aki szereti ha kényeztetik jelentkezzen bátran!
Üzenet módosítása
Ha létezik itt olyan hölgy aki szereti ha kényeztetik jelentkezzen bátran!
Üzenet módosítása
Napközbeni-esti találkozásokhoz keresek nő, párt Bp
Sziasztok.Ma napközben, este, éjszaka várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted! Köszönöm!
Sziasztok. Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok
Napközbeni huncudkodásra keresek párokat. Budapesten és Pest megyében.
37 éves, vékonyabb testalkatú, borotvált pasi vagyok, kellemes mérettel.
Teljes mértékben a párok vágyaihoz viszonyulok.
Napközbeni huncudkodásra keresek párokat. Budapesten és Pest megyében.
37 éves, vékonyabb testalkatú, borotvált pasi vagyok, kellemes mérettel.
Teljes mértékben a párok vágyaihoz viszonyulok.
Sziasztok! Pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni! Az írjon nekünk aki mer is talizni velünk! Borsod megye! Sok sikert mindenkinek.
Holnap délelőtt 10 órakor Miskolcon csatlakozom egy pàrhoz jó fejek már voltam velük.Keresek még 1 pasit 3+1 felálláshoz.Csak nem Miskolciak jöhetnek szóba.Tovàbbi infót privátban.Nagyfarkú kell esetleg enyhe bi
Sziasztok!Holnap délután Győr-Székesfehérvár vonalon szívesen kényeztetnék elhanyagolt hölgyeket, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék!