Sziasztok!
Hétfő délelőttre keresünk pasit
Hétfő délelőttre keresünk pasit

Sziasztok, diszkrét és ápolt pasiként keresek vasárnapra, Budapesten és agglomerációjában hellyel rendelkező fiatalos párt, akik harmadiknak keresnek partnert. Adatlapomon több infót találsz.
Csajok! Ma este ki szeretne kényeztetést ? Pécs és környékén.? Fogadni is tudok. Holnap délig csapadhatjuk! Privátba írj légyszives. !!
Max 45 éves korig,méret fontos ,tehát 18+...
Átutazók kíméljenek és több száz kilóméterről ne írj..
Nálunk megvan a menete a dolognak..
Csak akkor írj ,ha arcos képet is küldessz..
Viberen ismerkedünk,majd személyes tali..
Köszi,hogy elolvastad...
Átutazók kíméljenek és több száz kilóméterről ne írj..
Nálunk megvan a menete a dolognak..
Csak akkor írj ,ha arcos képet is küldessz..
Viberen ismerkedünk,majd személyes tali..
Köszi,hogy elolvastad...
Sportos 40 es pasi extra mérettel partnert keres strapabíró edzett típus ill kisebb szexbuliba is szívesen elmennék ,hetero alapon üdv P
Sziasztok. Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Mai nap pároknak férfiaknak egy kis masszázs,vagy egy kis huncutkodás is belefér.Kecskeméten helyem van
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Nyilvan a válaszod előtt lecsekkolták a profilod, nem voltál megnyerő a számukra és így kaptál nem leges választ tőlük. Teljesen korrekt eljárás volt a részükről, hogy válaszoltak.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 02. 07. kedd 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 07. kedd 23:51

Egy kis érdekességet hozzáfűznék ehhez.
Egy január végi hétköznap délután Miskolcon volt jelenésem. Amikor este végeztem a programommal, már a kocsiban ülve megláttam ennek a párnak a hasonló kommentjét, amit amúgy sokszor beírnak. Kaptam az alkalmon és udvariasan megkérdeztem privátban, hogy lenne-e kedvük egy gyors, tét nélküli személyes ismerkedéshez, szinte azonnal ott tudnék lenni bárhol.
A válasz néhány percen belül megérkezett: "Hello! Nem!!".
Pozitív, hogy a nemleges válasz ellenére is képesek voltak válaszolni, és rövidre zárták, ezt elismerem.
De hogy ha komoly szándékkal ismerkedni szeretnének, akkor mi okuk volt kérdés nélkül lerázni egy fiatalabb srácot, aki a "szájukba repül" és legfeljebb pár perc beszélgetés után elköszönünk, de jó esélye van egy közös nevezős egyszeri kalandnak is, magyarán semmi vesztenivalójuk, azt csak ők tudják. Nekem ebből nem feltétlen az jön le, hogy ők annyira mernének találkozni...
Egy január végi hétköznap délután Miskolcon volt jelenésem. Amikor este végeztem a programommal, már a kocsiban ülve megláttam ennek a párnak a hasonló kommentjét, amit amúgy sokszor beírnak. Kaptam az alkalmon és udvariasan megkérdeztem privátban, hogy lenne-e kedvük egy gyors, tét nélküli személyes ismerkedéshez, szinte azonnal ott tudnék lenni bárhol.
A válasz néhány percen belül megérkezett: "Hello! Nem!!".
Pozitív, hogy a nemleges válasz ellenére is képesek voltak válaszolni, és rövidre zárták, ezt elismerem.
De hogy ha komoly szándékkal ismerkedni szeretnének, akkor mi okuk volt kérdés nélkül lerázni egy fiatalabb srácot, aki a "szájukba repül" és legfeljebb pár perc beszélgetés után elköszönünk, de jó esélye van egy közös nevezős egyszeri kalandnak is, magyarán semmi vesztenivalójuk, azt csak ők tudják. Nekem ebből nem feltétlen az jön le, hogy ők annyira mernének találkozni...
Bulihoz tarsulnék a hétvégén
Vagy hölggyet keresek akivel bulihoz tarsulnánk
Vagy hölggyet keresek akivel bulihoz tarsulnánk
Sziasztok! Holnap délutántol párhoz csatlakoznék. Bp-Szolnok vonalon. Priviben folyt.köv.
Sziasztok sportos pasi extra mérettel partnert keres
strapabíró edzett típus ill csak sportos partnerek érdekelnek hetero alap Bp Telki környéke üdv : P

Sziasztok!
Szombat estére keresnék magányos hölgyet vagy kalandokat kereső párt
Helyem van, részleteket privátban tudjuk egyeztetni!
Szombat estére keresnék magányos hölgyet vagy kalandokat kereső párt

Helyem van, részleteket privátban tudjuk egyeztetni!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne..

Moto
Sziasztok,
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
Sziasztok. Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok!02.17-19. között Gyulán leszünk a Corvin ban, szívesen kalandoznánk párokkal, esetleg pasi is csatlakozhat 3.-nak!

sziasztok feleseget dugnek a férje elott vagy vele közösen:vannak-e itt erre izgulo pasik? Hely kellene utazni tudok!
Üdv. Szombat délutánra keresünk a 7.kerületben szóló pasit heteró alapon harmadiknak. 25-40 év / 175-185-ös magasság és nem duci alkat jöhet szóba.