Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok

Lentiben keresünk párt vagy pasit ma estére.
Nem mindenáron!! De
Nem mindenáron!! De
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Sziasztok! Hölgyet, barátnőt, feleséget masszíroznék, kényeztetnék ma este, és egész vasárnap is …
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást

Sziasztok.
50 feletti igényes és ápolt férfit keresünk házibarátnak kizárólag hosszútávra!
Légy nagyobb darab, férfias, (akár macis, pocakos és szőrös is), kisebb, vagy átlagos farokkal (max. 16cm - nagyobb méretű ne irjon!) és sok gecivel! Nagy potencia elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy!
Hétvégente legyen szabadidőd, péntek és/vagy szombat este, éjszaka (ittalvás ok)
Csak a közelünkből keresünk (max. 50-70km)
A szerencsést egy csinos és igényes cigány feleség várja isteni finom, forró és bizalom esetén teleélvezhető pinával + meglepetéssel...
50 feletti igényes és ápolt férfit keresünk házibarátnak kizárólag hosszútávra!
Légy nagyobb darab, férfias, (akár macis, pocakos és szőrös is), kisebb, vagy átlagos farokkal (max. 16cm - nagyobb méretű ne irjon!) és sok gecivel! Nagy potencia elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy!
Hétvégente legyen szabadidőd, péntek és/vagy szombat este, éjszaka (ittalvás ok)
Csak a közelünkből keresünk (max. 50-70km)
A szerencsést egy csinos és igényes cigány feleség várja isteni finom, forró és bizalom esetén teleélvezhető pinával + meglepetéssel...
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok ma éjjszakára fogadnánk pasit az adatlapunk leirtak alapján.
Sziasztok! Hölgyet, barátnőt, feleséget masszíroznék, kényeztetnék ma este, és egész vasárnap is….
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!!!
Bükfűrdőn ismerkedünk adatlapunk szerint

Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Sziasztok!
Hétfő délelőttre keresünk pasit
Hétfő délelőttre keresünk pasit
Hova valósiak vagytok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 11. szombat 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 00:59
Törölt felhasználó (4696768)

Sziasztok
Mi keresünk pasit hazibarartot
Sziasztok Laci vagyok szívesen csatlakoznèk hozzátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 11. szombat 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 00:59
Törölt felhasználó (4696768)

Sziasztok
Sziasztok
Sexmoziban most tali?
Sziasztok holnapi napra (02.11) Gyorbe (helyunk van) keresunk pasit vagy part, csak is kizarolag nagy meretu pasit vagy ilyen tagu part
este 6 tol raerunk.