Sziasztok! Esetleg most szexelni vágyó páros a hölgy örömére ? Hatvan -Eger között .
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part vagy fiatal nem szoros nem macis pasit ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
Sziasztok adatlapom szerint keresek
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel párral hosszú távon gondolkodok. Kultúrált 54 éves vagyok. Imádok kényeztetni viszonzás nélkül is. Utazni tudok normális távon belül. Beszélgetés iszogatás és ha alakul jó hanem az sem gond részemről.
Sziasztok
Szivesen jelentkeznék ismerkedésre ez ügyben,ha lenne kedvetek nektek is...
Köszi (Ez egy válasz nusika üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 12. vasárnap 06:31
Szivesen jelentkeznék ismerkedésre ez ügyben,ha lenne kedvetek nektek is...
Köszi (Ez egy válasz nusika üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!Párom mellé keresek egy 50-es korosztályú minimum 16-os intim méretű pasit.
Sziasztok. ápolt ,igényes ,átlagos férfiként keresek házaspárt .
Szia!Párom mellé keresek egy 50-es korosztályú minimum 16-os intim méretű pasit.
Sziasztok.
Most reggel vagy délután pár aki talizna?Érden van helyem.Fiatal 3 ban tapasztalt vagyok.
Most reggel vagy délután pár aki talizna?Érden van helyem.Fiatal 3 ban tapasztalt vagyok.
Sziasztok.
27 éves srácként szívesen csatlakoznék párhoz. Budapest, Komarom- Esztergom megye
27 éves srácként szívesen csatlakoznék párhoz. Budapest, Komarom- Esztergom megye
Sziasztok ! Bp én vagyok! Szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2023. 02. 11. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hétfő délelőttre keresünk pasit
Hétfő délelőttre keresünk pasit
Orálmániás férfi ágyába fogadna párt Budaörsön, vasárnap estére

Tatabánya és környéke hölgyek, párok?? Imádok nyalni, tudok is, nem 2 perces vagyok. Akár alkalmi, akár hosszútávú keressetek privatban.
Csepelről vagy környékről kérésének párokat akihez lehetne csatlakozni. 38 188 102 19/5
Ma estére keresek igényes fiút 27-40 év között,aki szìvesen felszedné pàrom Szombathelyen szórakozóhelyen..
Sziasztok! Hetero alapon lennék párnak kellemes társasága ma este.
Lentiben keresünk párt vagy pasit ma estére.
Nem mindenáron!! De
Nem mindenáron!! De
Sziasztok! Hetero alapon lennék párnak kellemes társasága ma este.