Sziasztok ! Valentin nap alkalmából fiatal ( max 30 èves) srácot ketesünk harmadiknak ma este! Utazni tudj, privát üzit küldj!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok. Péntek(17) Szombat ((18) ha időben egyeztetni tudunk) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Hölgyek valamint Párok diszkrét társaságát keresem!

Sziasztok. Rendszeres szexpartnerem keresem, de házibarát is lennék. Helyem van és képeim a kitöltött adatlapomon is. Keressetek bizalommal.
Összeszokott potens férfi páros hölgyekhez párokhoz csatlakozna
Sziasztok !
Szombaton (2023.02.18.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.02.18.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Ma esetleg ráérő pár délelőtti welnesre? Szívesen látnálak benneteket, minden kötöttség nélkül. Privát üzenetet kérnék.
Férfit keresünk feleség dupla örömére fogadni tudunk Miskolcon ...
Sziasztok!
Párt keresek Borsod megyében.
Párt keresek Borsod megyében.
Sziasztok Budapesten dohany utcában helyem van.párokkal hölgyekkel ismerkednék.
30 êves 178cm 80kg vagyok.
30 êves 178cm 80kg vagyok.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek akikhez lehetne csatlakozni több alkalommal mint házi barat! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Baranyai megyei pár is keres esetleg ?

Drága Hölgyek!
Szerda-csütörtök-péntek napközben garantált többszörös orgazmussal szeretnék kedveskedni minden privátban jelentkezőnek!
Szerda-csütörtök-péntek napközben garantált többszörös orgazmussal szeretnék kedveskedni minden privátban jelentkezőnek!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok
37 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
37 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
Ma, vagy holnap párral, hölggyel ismerkednék, kalandoznék. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.