Sziasztok. Péntek(17) Szombat ((18) ha időben egyeztetni tudunk) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Sziasztok. Fiatal pár vagyok. Hármas, cuckold játékokhoz keresünk egy igényes jóképű pasit 36 éves korig. Akár hétvégére is
előny ha tudsz masszírozni
helyed legyen. Miskolc környéke

Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék!Ápolt, igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről!Ha felkeltettem az érdeklődéseteket,várom a válaszotokat!Akar csak Kukkolás is érdekelne
Zoli

Sziasztok! Az adatlapunkon leírtak alapján ismerkednénk és találkoznánk pasikkal! Csak hétvégi találkára, mert csak akkor jó nekünk!
Sziasztok. Idős vagy kövér férfit keresnénk Budapesten. Aki megdugna a barátom előtt
üzenetben írj kérlek

Sziasztok! Független pasival ismerkednénk lehetőleg a közelben! Mi borsodi pár vagyunk.Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok. Este 7 körül a szépvölgyin vagyok szívesen kalandoznék
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék!
Sziasztok! Ma hellyel rendelkezőt keresek. Bp
Sziasztok! Fiatal sportos, magas pasi vagyok extra nagy és vastag intimmel! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik, vagy kipróbálnák a nagy méretet!
Sziasztok
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (2023. 02. 14. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 13:42

Sziasztok ! Valentin nap alkalmából fiatal ( max 30 èves) srácot ketesünk harmadiknak ma este! Utazni tudj, privát üzit küldj!
Miskolcon várok most párokat
Sziasztok ! Valentin nap alkalmából fiatal ( max 30 èves) srácot ketesünk harmadiknak ma este! Utazni tudj, privát üzit küldj!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok. Péntek(17) Szombat ((18) ha időben egyeztetni tudunk) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Hölgyek valamint Párok diszkrét társaságát keresem!

Sziasztok. Rendszeres szexpartnerem keresem, de házibarát is lennék. Helyem van és képeim a kitöltött adatlapomon is. Keressetek bizalommal.