szia áll még a káve ? nálam is meg ihatjuk
(Ez egy válasz luckyparos üzenetére (2023. 02. 18. szombat 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 18. szombat 16:00

Sziasztok Fiúk! Sárváron szivesen meghívnánk egy jóképű fiatalembert egy kávéra
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Budapesti normális, intelligens, magas, jóképű férfiként ismerkednék párral a nő örömére. Amit megbeszélünk, én tartom, nem mondom le...
sziasztok marcius 6-10 között 7közbe délutan ra érö csak debreceni pasit keresnenk aki tudna fogadni sajat lakasan egy duci párt!
sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék.
Elhanyagolt férj vagyok. Igényes pár hàzibaratja lennék diszkréten. Mindent megadnàk érte hogy teljesüljön a vágyam. De úgy látom tűnik hogy a jó fiúk hoppon maradnak. Talán nem vagyok elég jó erre a posztra. Sajnálom. Akár mind két fél örömére is. Szopok nyalok gombot varok.
Sziasztok Fiúk! Sárváron szivesen meghívnánk egy jóképű fiatalembert egy kávéra
Sziasztok! Ápolt, intelligens, diszkrét pasiként csatlakoznék két hölgyhöz. Vagy egy hölgy csatlakozhat hozzánk, Helyem van 3. kerületben (nem is akármilyen) Keressetek bizalommal!

Ma pár autós kaland a Tisza tónál,Magas sportos nagy méretű pasival.Poroszló,Sarud,Tiszanàna.
Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék hetero alapon!Ápolt, igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről! Esetleg Kukkolás is érdekelne!!Várom a privát üzeneteteket!!
Sziasztok!25 év tapasztalattal.....
Vasárnap Bükfűrdőn ismerkednénk az adatlapunk szerint...

Sziasztok!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben dugják.
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben dugják.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

kemény farkú pasit keresünk párom hölgy örömére...
Helló sziasztok. Szívesen csatlakoznék párhoz Győr es környékén keresek utazni tudok!
sziasztok olyan nyitott párt keresnek ahol a férjet izgatná ha megdugjak elotte vagy vele kozosen a feleseget! Hely kellene utazni tudok!
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.