Sziasztok olyan párok vannak e itt ahol a férjet izgatná ha elotte sexelnek a felesegevel? (Cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Mikorra??
(Ez egy válasz tike76 üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Kecskeméti párt keresek.
Biszex pasiként szopok szoptatok segbe baszható vagyok, mezökövesd mellett autóban!!
Köszönöm a biztatást!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 19. vasárnap 08:36

Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Jól hangzik és sok sikert hozzá
Jól hangzik és sok sikert hozzá
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 19. vasárnap 08:22
Törölt felhasználó (4679992)

De akár szintén hetero, férfi bűntársam is beszállhat a buliba..
De akár szintén hetero, férfi bűntársam is beszállhat a buliba..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 19. vasárnap 08:18
Törölt felhasználó (4679992)

Sziasztok!! 183/80, sportos, kemény farkú, borotvált hetero 41 éves pasikènt kedd estére, ejszakára keresnèk programot Budapest, és kke, de szívesen utazom akár nagyobb távolságokat is.
Sziasztok!! 183/80, sportos, kemény farkú, borotvált hetero 41 éves pasikènt kedd estére, ejszakára keresnèk programot Budapest, és kke, de szívesen utazom akár nagyobb távolságokat is.
Hello.ferfit keresunk harmadiknak
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!??
Miskolcon fogadnék párt lakásomban
túlfűtött pár akik srácot keresnek hosszabb távra? közös programok, buli, egész estés...
egyedül élek, van autóm.

Békés megyei párthoz beszállnék ma, üzenj privátba, ha érdekel.
szia áll még a káve ? nálam is meg ihatjuk
(Ez egy válasz luckyparos üzenetére (2023. 02. 18. szombat 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 18. szombat 16:00

Sziasztok Fiúk! Sárváron szivesen meghívnánk egy jóképű fiatalembert egy kávéra
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Budapesti normális, intelligens, magas, jóképű férfiként ismerkednék párral a nő örömére. Amit megbeszélünk, én tartom, nem mondom le...
sziasztok marcius 6-10 között 7közbe délutan ra érö csak debreceni pasit keresnenk aki tudna fogadni sajat lakasan egy duci párt!
sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék.
Elhanyagolt férj vagyok. Igényes pár hàzibaratja lennék diszkréten. Mindent megadnàk érte hogy teljesüljön a vágyam. De úgy látom tűnik hogy a jó fiúk hoppon maradnak. Talán nem vagyok elég jó erre a posztra. Sajnálom. Akár mind két fél örömére is. Szopok nyalok gombot varok.