ma estére nőt vagy párt keresek, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Lajosmizse , részletek privátban.
Sziasztok olyan párok vannak e itt ahol a férjet izgatná ha elotte sexelnek a felesegevel? (Cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Egész héten esténként várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted! Köszönöm
ma délután nőt vagy párt keresek, Bács-Kiskun megyében , részletek privátban.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Párokhoz csatlakoznék harmadiknak!
Sziasztok, jó fej páros diszkrét partnere lennék ha lehet rendszeres randikon.Bajai független pasi vagyok.
Pénteken napközben párhoz csatlakoznék Hatvan Eger vonalon
ma délután nőt vagy párt keresek, Bács-Kiskun megyében , részletek privátban.
Jelen!
(Ez egy válasz csinospar11 üzenetére (2023. 02. 20. hétfő 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 20. hétfő 13:21

Apolt parkent keresunk part, not, esetleg kukkolo pasit vagy tapasztalatlan sracot. Dunaszerdahely, Gyor, Komarom
Enyhe biszex pár esetleg akihez lehetne csatlakozni?
Én beszàlló lennék. Párt keresek.
M3as Miskolc Hatvan vonalon valaki 3ashoz?
Sziasztok, Párokhoz csatlakoznék Diósd környékén hetero alapon. Írjatok privàtban
Sziasztok. Péntek(24) Szombat ((25) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok! Egész héten esténként várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted! Köszönöm
Ha szokott pár kijárni a Mátyásföldi repülőtérhez, akkor ott összefuthatnánk az egyik este. Feltéve persze, hogy tetszem. Nyitott vagyok sokmindenre, de heteroszexuális vagyok, amit vegyetek kérlek figyelembe.

Apolt parkent keresunk part, not, esetleg kukkolo pasit vagy tapasztalatlan sracot. Dunaszerdahely, Gyor, Komarom
Szép napot. Bp pasiként hölgyet pár keresek . Utazok de nálam is meg oldható.
Hódmezővásárhely és környékén ismerkednék párral.