Sziasztok!Badacsony környékén ismerkednék.
Pesti, vagy pest közeli párhoz csatlakoznék.
Sziasztok. Párral ismerkednek Esztergom környékén
Sziasztok
Péntek vagy Szombat estére programot keresnék
Vagy már meglévő társasághoz csatlakoznák
Péntek vagy Szombat estére programot keresnék
Vagy már meglévő társasághoz csatlakoznák
Zalaegerszeg és környékéről ismerkednék párral.
Sziasztok.Párt keresek ma esti nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold.Infó kép a helyről privátban.Csak párok!
Pest megyében keresek ma estére vagy hétvégére plusz férfit kereső párokat, csoportokat. Helyem van, de utazni is tudok.
Sziasztok. Ma este pár aki pasit keres harmadiknak és találkozna? Szívesen csatlakoznék, utazni tudok, mobilis vagyok.
Ismerkedjünk.

Sziasztok. Szombat ((25) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok,
szombat esti találkához keresek 40-es, megbízható házaspárt. Helyem van Pécsett.
szombat esti találkához keresek 40-es, megbízható házaspárt. Helyem van Pécsett.
Sziasztok.
Izgalmas, és nagy vágyamnak érzem,hogy ismerkedjem egy kedves párral,kik számára szintén izgalmas lenne egy plusz férfi közeledése.43 éves heves megyében élő sportos,fejben is egészséges férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párral.Minden megoldás érdekes lehet nekem.
Izgalmas, és nagy vágyamnak érzem,hogy ismerkedjem egy kedves párral,kik számára szintén izgalmas lenne egy plusz férfi közeledése.43 éves heves megyében élő sportos,fejben is egészséges férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párral.Minden megoldás érdekes lehet nekem.
Kb 1 eve ezt irjatok ki..
(Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2023. 02. 22. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 22. szerda 19:31

Sziasztok. Kizárólag instagramon válaszolunk!!! Insta nevünk: harmasvagyak2
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod soron hármasra keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod soron hármasra keresünk!
Sziasztok,
Párokat keresek a hölgy örömére
Párokat keresek a hölgy örömére

Még mindig keresem azt a hölgy párost, aki bevenne egy pasit 3.-nak.
Budapesten (Akár nálam is egy T.szalonban (zuhany is van 3 főre))

Budapesten (Akár nálam is egy T.szalonban (zuhany is van 3 főre))

Sziasztok párokat fiukat keresunk hetvegere !! 35 eves kor ig sportos alkat !!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este 21 órára keresünk férfit adatlapunkon megírt feltételek alapján, aki alaposan átmasszírozná ( is ) párosunk hölgytagját ! Csak üzenetet várunk !
Ma párhoz csatlakoznák.
Sziasztok holnap estére éjszakára szívesen látnánk vedégül pasit az adatlapunknak leirtak alapján!