Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Hello! Ismerkedni szeretnénk pasival lehetőleg Borsod megyében keresünk! 40-es pár vagyunk. Sok sikert mindenkinek.
csatlakoznék 3ikként párokhoz.ha megfelelek elképzeléeiteknek további ismerkedés skypon hangutson messengeren
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott (cuckold)ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok

Sziasztok! Most, ma délelőtt 183/80, kemény farkú, borotvált hetero 41 éves pasi ismerkedne lányokkal, párokkal...
Mikor és hol? Játékszabály? Kívánság?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 07:13

Törölt felhasználó (4659923)

Sziasztok ma Tiszakécske környékén ffi
Sopronban ismerkednék intelligens, nyitott párral. (kukkolástól akár az extrémebb játékokig.)
Privire írjatok...azt előbb látom.
Privire írjatok...azt előbb látom.
Sziasztok ma Tiszakécske környékén ffi
Jól hangzik és hajrá sok sikert .
(Ez egy válasz bigman20 üzenetére (2023. 02. 25. szombat 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 08:03

Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek Borsod megyéből.
Szívesen kényeztetnèk 18 cm farokkal
Hölgyet, párt keresek Borsod megyéből.
Szívesen kényeztetnèk 18 cm farokkal
Sziasztok.3masra keresek párt.
Ma éjszaka holnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Ma éjszaka holnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Sziasztok! Csepelről vagyok 38 éves 188 cm 102 kg 19/5 intimmel
Írjatok Privatba (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 25. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 21:20
Írjatok Privatba (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 25. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4659923)

Ma estére keresünk ffit harmadiknak aki tud utazni
Ma este pár Budapesten? Helyem van
Ma estére keresünk ffit harmadiknak aki tud utazni
Nőkkel vagy párokkal ismerkednék ma este Budapesten helyem van. 33éves,sportos,ápolt,diszkrét férfi vagyok.Több infó és kép privátba.
Sziasztok.
27 eves srac csatlakozna erettebb parhoz nagy intimmel holgy oromere. Nagy cici elony, utazni tudok, Pest megye, Budapest, Komarom- Esztergom megye.
27 eves srac csatlakozna erettebb parhoz nagy intimmel holgy oromere. Nagy cici elony, utazni tudok, Pest megye, Budapest, Komarom- Esztergom megye.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznèk ma este.
Sziasztok! A mai napon szívesen találkoznák hölgyekkel,párokkal Kecskemét és környékén. Autós kalandban is benne lennék.
Sziasztok hölgyek, párok! Ma este is szívesen lennék kellemes társaság, hölgytag kényeztetésére…