Sziasztok! Baranya, Somogy és Tolna megyében csatlakoznék egyedülálló férfiként párhoz, párokhoz, swinger bulikoz ! 32 éves vagyok, 187 magas ! Írjatok rám, és Skype-on, illetve Viberen tudunk képet cserélni!

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ?
Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!

Sziasztok!Badacsony környékén ismerkednék.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Ma vagy, holnap délelőtt igényes párt kényeztetnék, ahogyan csak szeretnétek. Tudok utazni, írjatok, és megyek! Mindenben benne vagyok, lehet akár perverzebb vágyatok is. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok. Priviben keressetek! Csak párok!
Sziasztok:Egész héten esténként várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.
Jött valaki ?
(Ez egy válasz tike76 üzenetére (2023. 02. 25. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Szép, kellemes mérettel rendelkező csokifiúra vágyunk. Helyileg Komárom. Mi 40-es igényes dohányzó valós házaspár vagyunk.
Tali:estefelé, vagy hétvégén. Helyünk van.
Szép, kellemes mérettel rendelkező csokifiúra vágyunk. Helyileg Komárom. Mi 40-es igényes dohányzó valós házaspár vagyunk.
Tali:estefelé, vagy hétvégén. Helyünk van.
sziasztok. Nagy farokkal.Idősebb ,igényes ,ápolt házaspár házibarátja lennék Bp+100km

Sziasztok ! 35-60 közötti Szekszárdi nyitott párhoz házaspárhoz csatlakoznék diszkrét hármashoz. Üzenetet privátba várok.
Sziasztok! Ma este a budapesti Gitár utcában található swingerdreamlandben leszünk este 8:00 órától. Szívesen ismerkednénk hölgyünk örömére az adatlapunkon leírt paraméterekkel rendelkező pasival vagy hasonló adottságokkal rendelkező pasik tagból álló párral.
Sziasztok. Az ország másik fele nagyon aktív pàrrok terén. Itt nyugat magyarországi rész úgy látom nem keres senki házibaràtot. A jó fiúk hoppon maradnak.
Sziasztok. Én szívesen mennék újra, csak nem bírok írni nektek. Kellemes napot.
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2023. 03. 01. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel szívesen ismerkedne Bp ,Budakeszi ,Telki kizárólag hetero alapon üdv P
Sziasztok! Ma napközben, délelőtt vagy koradélután keresek Nőt vagy Párt Budapesten, akik szeretik autóban, parkolóban, vagy más kicsit extrém helyen. Magas, igényes, potens férfi vagyok, az adatlapomon láthattok is.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Pasit keresünk cuckold szexre
Adatlapom szerint ismerkedek párral, hármas vagy többes élményekhez.