Sziasztok! 03.10 este 19 órai kezdettel keresünk férfiakat gang bang creampie partinkra!
Szigorúan az adatlapon leírtak szerint
Szigorúan az adatlapon leírtak szerint
Mai napon (márc. 4 - szombat) keresünk édeshármashoz ffi beszállót, Nyíregyházán! (Fogadni is tudunk, igényes helyen)
Rólunk: A Hölgy, O, magas, ssBBW, barna hajú és szemű. Nagyon szeret és tud is szopni!
Az Úr, Sz, őszes hajú, barna szemű, jó adottságokkal megáldott, igazi Férfi!
Ha felkeltettük érdeklődésedet, ne habozz, írj bátran!
Rólunk: A Hölgy, O, magas, ssBBW, barna hajú és szemű. Nagyon szeret és tud is szopni!
Az Úr, Sz, őszes hajú, barna szemű, jó adottságokkal megáldott, igazi Férfi!
Ha felkeltettük érdeklődésedet, ne habozz, írj bátran!

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szivessen kalandoznék ma este vagy egyébként párokkal , szingli hölgyekkel....üzenet privátba
Győri hölgyel párral játszanék
Sziasztok! Ma este szívesen kalandoznék normális valós párral!
Sziasztok!
Igényes nőt , párt keresem.
Magas ápolt normális szőrtelen pasi vagyok helyem van
Nyíregyháza
Igényes nőt , párt keresem.
Magas ápolt normális szőrtelen pasi vagyok helyem van
Nyíregyháza
Sziasztok! Hétvégén esténként várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted! Köszönöm!
Xii.ker környékén most valaki sexre
Pár házibarátja lennék
190/90 19/6 szexben kitartó pasi vagyok

sziasztok feleseget dugnek a ferje elott (cuckold)ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok
Sziasztok írtam üzenetet
Sziasztok kedves pàrok. Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 34 éves igényes, magas pasi vagyok Budapesről, vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. Üdv:Zoli ( Zugló)
Sziasztok hölgyek/párok! Ezen a hétvégén is “praktizálok”
:P akár már ma este is. Ha kiadós kényeztetésre vágysz/vágytok, keressetek privátban ..

Mai nap aktív férfiak vagy párok jelentkezését várom egy jó masszázsra, kis játszadozásra. Kecskeméten kulturált helyem van.Privátba írj!
Sziasztok. Pest, Pest megye Déli részéról,keresnék pár? Lehet akár autós kaland!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
sziasztok!
most hétvégén szívesen találkoznék egy (házas)párral hetero alapon vagy hölggyel izgalmas kalandozásra extra méretű 22/6 elég sportos ápolt potens pasi vagyok 3as vagy cuckold kaland jól esne találka nálatok nálam vagy valami izgi helyen írjatok rám bátran privátban
most hétvégén szívesen találkoznék egy (házas)párral hetero alapon vagy hölggyel izgalmas kalandozásra extra méretű 22/6 elég sportos ápolt potens pasi vagyok 3as vagy cuckold kaland jól esne találka nálatok nálam vagy valami izgi helyen írjatok rám bátran privátban

Badacsony környékén ismerkednék
Párhoz csatlakoznèk ma este.