Rendszeres kalandhoz keresek partnert Bp 3. kerületből kifele 10es út közelében Piliscsabáig. Ha van helyed az lenne a legjobb de autós játék is érdekel. első körben hölgyek párok esetleg bi pasi. Többnyire hétközben 4-5 óra környiéke lenne a legjobb.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok, van pár aki barátit keres?
Hali párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre, miskolc és környéke de tudok utazni is akik tènyleg szeretik a vastagab intimet privátba akit érd
Sziasztok Szombat "11" egész estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit , párt .Én egy 47 éves nem független pasi vagyok .Van némi rutinóm párral , ill többesbe és újra jó lenne átélni. Akár hosszabb távra is keresnék nem csak egy alkalommal
Sziasztok! Szeretnénk ismerkedni pasival ha volna itt a közelben. Adatlap szerint persze. Borsod! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Csütörtök délelőtt szívesen megmasszíroznék egy igényes párt, vagy hölgyet. Tudok utazni, házhoz megyek, bármit kérhettek, bármilyen kívánságot örömmel teljesítek kölcsönös szimpátia esetén. Perverzebb dolgokban is benne lennék. CSAK PÁROK!!! Szóló pasik köszi, de nem! Privátban írjatok!
Sziasztok.... Csekkoljatok le ... Hátha ..
(Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 05. vasárnap 18:36

Sziasztok. Szeged környékén keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod sorom hármasra keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod sorom hármasra keresünk!
Midkolcon várok párokat lakasomba délelőtt
Sziasztok! Párt keresek hosszabb távú alkalmi együtlétre, nudizásra, asszázsra.
Sziasztok,péntek éjszakára keresek egy párt,utó nőnapi masszázsra!!!! Adatlapom alapján!fotóim,valósak!
Most a hét végén 2023. március 10-13-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg
Igényes magas pasi PÁRT keres !
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Komoly normális hetero párok jelentkezését várom
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Komoly normális hetero párok jelentkezését várom
Szerda este 10 után hellyel rendelkező masszőrt meglátogatnánk nőnapi kényeztető izgalomra Budapesten,
Sziasztok!
A héten hétköznap bár mely este szivesen csatlakozok párhoz harmadiknak
Heteró alapon, csak a nő örömére..
Fiatal 30 as átlagos testalkatu szex imádo srác vagyok.
Legfőképpen somogy vagy zala megyéből várom az érdeklődőket
Privát üzenetben..
A héten hétköznap bár mely este szivesen csatlakozok párhoz harmadiknak
Heteró alapon, csak a nő örömére..
Fiatal 30 as átlagos testalkatu szex imádo srác vagyok.
Legfőképpen somogy vagy zala megyéből várom az érdeklődőket
Privát üzenetben..
Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni pasival lehetőleg Borsodban. Borsodi pár. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sarkad és környékén keresek párt cuckoldra, magányos hölgy jelentkezését is várom. Írj privire.
Sziasztok Szombat "11" egész estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit , párt .Én egy 47 éves nem független pasi vagyok .Van némi rutinóm párral , ill többesbe és újra jó lenne átélni. Akár hosszabb távra is keresnék nem csak egy alkalommal .
MA délelott bp-n ismerkednék, sportos, izmos pasi vagyok.