Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakoznék szívesen. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el...Köszönöm!
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Sziasztok.
Ma estére keresünk fiatal potens jóképü sportos pasit a párom kényeztetésére.
Előny ha van helyed.
Ma estére keresünk fiatal potens jóképü sportos pasit a párom kényeztetésére.
Előny ha van helyed.
Sziasztok
Mai napon lenne nő vagy pár? Szóló ápolt pasiként találkoznék! Képek a profilomban. További szép napot kívánok!
Mai napon lenne nő vagy pár? Szóló ápolt pasiként találkoznék! Képek a profilomban. További szép napot kívánok!
Sziasztok !
Szívesen lennék megbízható nyitott pár/házaspár diszkrét házibarátja tartósan és rendszeres találkozásokra a hölgy kellemes kényeztetésére örömére. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Szívesen lennék megbízható nyitott pár/házaspár diszkrét házibarátja tartósan és rendszeres találkozásokra a hölgy kellemes kényeztetésére örömére. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek aki(k)hez csatlakozhatok. Fiatal, magas, sportos pasi vagyok extra nagy és vastag intimmel!
Nőt . Párt , nagyfarku pasit keresem
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA
sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
sziasztok teltebb holgyet kényeztetnek vagy ilyen holgytagu párral ismerkednek . Utazni tudok . viber jo lenne!
Rossz topicban vagy.
(Ez egy válasz janija88 üzenetére (2023. 03. 15. szerda 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 08:33

Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen!
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Sziasztok!
Badacsony környékén ismerkednék.
Badacsony környékén ismerkednék.
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen!
Ma lány vagy pár Baranya vármegyében minden jóra? Fogadni is tudok!
Kalandot keresek Szabolcsban, Hajdú biharban. Tömegközlekedéssel tudok utazni, helyem nincs.Akár napközben is, írjon akit érdekel.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok Pest megyei 28 éves pasiként párt/párokat fogadnák /csatlakozznák utazás is megoldható
Sziasztok!
Kedves, intelligens párt keresek, akik szívesen ismerkednének egy 25 éves sportos férfival.
Az ismerkedés menetében és kimenetelében is nyitott vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy nem tudom mit szeretnék.
Voltak már ilyen élményeim és szeretném, ha lennének is még.
Ha kíváncsiak vagytok, kérlek privát üzenetben keressetek, köszönöm!
Kedves, intelligens párt keresek, akik szívesen ismerkednének egy 25 éves sportos férfival.
Az ismerkedés menetében és kimenetelében is nyitott vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy nem tudom mit szeretnék.
Voltak már ilyen élményeim és szeretném, ha lennének is még.
Ha kíváncsiak vagytok, kérlek privát üzenetben keressetek, köszönöm!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! sportos 40 es pasi extra mérettel hölgyet ill párt keres ma estére 12 ker búvóhelyre kizárólag sportos partnerek érdekelnek hetero alapon wink strapabíró figyelmes típus viber legyen szép napot mindenkinek üdv : P
Olyan parral ismerkedni akik szoktak bükfurdő e és Balaton berenybe járni a nudi és a textilmentes részre és akik 3 adikat keresnek hetero alapon privibe lehet irjni nyugodtan Zala Vas Somogy esetleg Veszprém és Sopron