Adatlapunk szerint keresünk a környékünkről hosszabb távra szimpi pasit
Mai nap (vasárnap) párral, hölggyel kalandoznék Budapesten és vonzáskörzetében. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Hello Hello
Szolnok megyében párhoz csatlakoznék. Voltam már többször hármasban szóval merek is csatlakozni!!
Szolnok megyében párhoz csatlakoznék. Voltam már többször hármasban szóval merek is csatlakozni!!
Sziasztok párt lányt keresek Pápa és a köleléből
Fujj de kamu
(Ez egy válasz kedvespár123 üzenetére (2023. 03. 18. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 18. szombat 10:40

Sziasztok pasit fogadnánk ma éjjszakàra a leirtaknak megfelelőt.
Sziasztok! Keresünk tapasztalattal rendelkező férfit következő találkánkra! Fontos, hogy goldengate tapasztalattal rendelkezz, ezt valahogy igazold, ezzel lerövidítve az ismerkedést
várjuk privát üzeneted.
Köszönjük előre is : Kata és Márk

Köszönjük előre is : Kata és Márk
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakoznék szívesen. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el...Köszönöm!

Sziasztok pasit fogadnánk ma éjjszakàra a leirtaknak megfelelőt.
Sziasztok. Párt keresnék, diszkrét hármas kapcsolatra Pest megyébe, vagy Bács megye Északi részéről. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem gond!
Holnap Egerben napközben pár ahol a hölgytagot jól meg lehet szopatni,farkalni a párja előtt egy méretes szerszámmal?
Sziasztok Attila vagyok normális ápolt férfi szívesen ismerkednék veletek, fontos számomra a kölcsönös szimpátia,minden kellemes dologban benn vagyok ami mindenkinek élvezetes. Fontos a diszkréció ez a dolog három ember közös titka. Ha ti is így gondoljátok,és tetszenek a képeim,és sz adatlapomon leírtak,örömmel venném,ha válaszolnátok. Örülnék,ha felvennénk a kapcsolatot!
Sziasztok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék hetero alapon!Vagy akár csak néznélek Titeket!Ápolt igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről! Várom a privát üzeneteteket
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék hetero alapon!Vagy akár csak néznélek Titeket!Ápolt igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről! Várom a privát üzeneteteket
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok.
27 éves úr csatlakozna érettebb párhoz , heteró alapon.
Utazni tudok, Komarom- Esztergom, Budapest, Pest megyében.
Privátban szívesen adok kontaktot.
Merjetek találkozni. Nagy keblek előny, a hölgyeknél.
27 éves úr csatlakozna érettebb párhoz , heteró alapon.
Utazni tudok, Komarom- Esztergom, Budapest, Pest megyében.
Privátban szívesen adok kontaktot.
Merjetek találkozni. Nagy keblek előny, a hölgyeknél.
Kár, hogy messze vagy...
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 03. 18. szombat 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ha van olyan pár amelyiknek a hölgytagja örömmel fogadná egy idegen pasi kényeztetését Budapesten akkor ma 20 óráig ráérek. Akár menni is tudok. Autós szex is játszhat. Szép nagy autóm van, elférünk benne kényelmesen.
Ha van olyan pár amelyiknek a hölgytagja örömmel fogadná egy idegen pasi kényeztetését Budapesten akkor ma 20 óráig ráérek. Akár menni is tudok. Autós szex is játszhat. Szép nagy autóm van, elférünk benne kényelmesen.

Sziasztok! Pár hölgy tagját kényeztetném ma délután …
Szépséges lányok!!! Egész hétvégén kényeztetnék egy hölgyet teljes odaadással! Fogadni is tudok és utazni is!
Szép napot mindenkinek!

Felség többes örömére keresünk férfit Miskolcon ......