Sziasztok! Normális ( a szó minden értelmében) párt vagy pasit keresek hosszútávú diszkrét együttlétre. Hiszem, hogy vagy, vagy vagytok valahol. Ha valaki még szereti a klasszikus ismerkedést, a kamu mentes beszélgetést, akkor várom smile
sziasztok feleseget kényeztetnék a férje elott akit ez izgatná (cuckold) akik 7végente ráérnének/
Fiatal kezdo par vagyunk husvetkor egerszalokon leszunk egy welnessgetvegen ismerkednenk ott pasikkal

Ma is aktuális
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 03. 18. szombat 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok lány vagy pár vagy párlány
minden jóra? Utazni és fogadni is tudok! Kamusok, melegek , kép gyűjtögetők kíméljenek! Üzenet privátba!

Párhoz csatlakoznék,akkár csak kukkolnék is.
Ma este Bp-i pár vagy hölgy? aki találkozni is szeretne?
Mai nap vasárnap párral, hölggyel találkoznék Sopron-Bécs-Hegyeshalom körzetében
Sziasztok.Valaki most Gödöllőn? Hölgyek, párok csendes otthonomban?
Sziasztok. Fiatalabb vagy érettebb pár aki fiút keres hosszabb távra? Egy plusz hasonlóval igazán elmélyülni hármasban amiben lehet
együtt bármit
Autó van, mobilitás is, egyedül élek, már csak jó ötletek kellenek amiket meg is élünk
(aki ritkán csak 1-2 órára ér rá meg nehezen tud találkozni, azt kérem inkább ne keressen. köszönöm...nem egy ürítést keresek hanem olyat amihez nem árt némi intelligencia,vonzódás,vágy... és csak egyre jobb, egyre "durvább"...felszínes dugás nem vonz )

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Adatlapunk szerint keresünk a környékünkről hosszabb távra szimpi pasit
Mai nap (vasárnap) párral, hölggyel kalandoznék Budapesten és vonzáskörzetében. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Hello Hello
Szolnok megyében párhoz csatlakoznék. Voltam már többször hármasban szóval merek is csatlakozni!!
Szolnok megyében párhoz csatlakoznék. Voltam már többször hármasban szóval merek is csatlakozni!!
Sziasztok párt lányt keresek Pápa és a köleléből
Fujj de kamu
(Ez egy válasz kedvespár123 üzenetére (2023. 03. 18. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 18. szombat 10:40

Sziasztok pasit fogadnánk ma éjjszakàra a leirtaknak megfelelőt.
Sziasztok! Keresünk tapasztalattal rendelkező férfit következő találkánkra! Fontos, hogy goldengate tapasztalattal rendelkezz, ezt valahogy igazold, ezzel lerövidítve az ismerkedést
várjuk privát üzeneted.
Köszönjük előre is : Kata és Márk

Köszönjük előre is : Kata és Márk
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakoznék szívesen. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el...Köszönöm!

Sziasztok pasit fogadnánk ma éjjszakàra a leirtaknak megfelelőt.
Sziasztok. Párt keresnék, diszkrét hármas kapcsolatra Pest megyébe, vagy Bács megye Északi részéről. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem gond!