Sziasztok! Igényes budapesti párhoz csatlakoznék ma este… én 40-178-85 ápolt és igényes, nagyméretű srác.
Sziasztok! Lánnyal vagy párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Nyiregyhazan PÁR AKI PASIT KERES?
Hely van
Hely van
Egy rossz indulatú ember vagy téged csak sajnálni lehet a természeted miatt mindenkit ocsmányolsz itt az iskolai bizonyitványod az illemtanról
Ahogy elnézem mindenkinek csak beszologatsz itt mutod neg az értelmiségi bizonyitványodat minden komenthez van hozászolásod
Sziasztok
37 éves igényes pasiként, hölgyeket, és párokat keresek, akik napközben ismerkednének.
Budapest, Pest megye
37 éves igényes pasiként, hölgyeket, és párokat keresek, akik napközben ismerkednének.
Budapest, Pest megye
Sziasztok! 25-én Mosonmagyaróváron töltöm az estét, szívesen csatlakoznék párhoz!
Privátban ismerkedik aki komolyan is szeretne valamit nem nyilvánosan és képzeld páral és lányal is találkoztam már az oldalról de ez már nem rád tartozik irigy vagy talán ha nem tetszik más posztja tovább görgethetsz
Elég szégyen amit csinálsz férfiakra irogatsz.Mi zavar a posztomban?Aki ismerkedni szeretne az privátban megkeres és van jelentkező is magadal foglalkoznál.Fiúk meg nem érdekelnek görges tövább köszi szia
Pápa és környékén keresek lányt vagy párt barácság extrákal
Hali.kezdőként csatlakoznék párokhoz, akár csak kukkolásra is!

Sziasztok. Kitartó,nagy szerszámmal keresek 40es-50es házaspárt,vagy nem független hölgyet tartós barátságra.
Sziasztok mi egy 30 és egy 40 éves pár vagyunk esetleg lenne valakinek kedve ismerkedni 18. Kerületben lehet lány vagy párok is vagy ma estére vagy holnap estére várom jelentkezéseteket.
Ráadásul még meleg is
Sziasztok !
Izmos pasit keresünk 3.nak . Csak jóképű pasit !
Izmos pasit keresünk 3.nak . Csak jóképű pasit !
Sziasztok lányok,asszonyok.Virtuális társam keresem kortól függetlenül akinek virtuális szeretője lehetnék.Ha elhanyagolt vagy esetleg olyan elfojtott titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy nem mersz róluk beszélni de szívesen kipróbálnád esetleg el mondanád valakinek,akkor én vagyok a Te embered.Én egy nem független 38 éves srác vagyok aki hasonló cipőben jár és szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár valódi név nélkül teljesen diszkréten kiélhetjük vágyainkat.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor szeretettel várom privát leveled.Üdv.Tomi
Sziasztok kedves pàrok, szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 34 éves igényes, magas pasi vagyok kimondottan vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. Üdv Zoli /Budapest)
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Párt keresek M5-M0-M1 útvonal mentén akihez lehet csatlakozni.