Debrecen nagyerdőn izgalmas párokat keresek.
Nyiregyi pár aki potens pasit keres?
Hajnali orakban 6-7 vagy 7-7:45 talalkozgtanek Holgyekkel parokkal a 13. Keruletben. Sokmindenre nyitott vagyok a sima szextol az extremebb dolgokra is. Irjatok batran es mar megyek is! Tapasztalatom van
50es pasi holnap délután este parokhoz csatlakozna tabuk nélkül min3unk örömére Pécsen
50es pasi holnap délután este parokhoz csatlakozna tabuk nélkül min3unk örömére Pécsen
Szerintem ti nagyon eltévedtetek!
Muszáj tele aggatni ezt az oldalt?
Egyébiránt, az írásjelek ülnek a szavakon, ha már a helyes írást emlegeted. Az ülés azt jelenti, a szó után nincs szóköz.
De maradjunk annyiban, gondolataitokat inkább privátban beszéljétek meg.
Köszi!
Muszáj tele aggatni ezt az oldalt?
Egyébiránt, az írásjelek ülnek a szavakon, ha már a helyes írást emlegeted. Az ülés azt jelenti, a szó után nincs szóköz.
De maradjunk annyiban, gondolataitokat inkább privátban beszéljétek meg.
Köszi!
Helyesírása ide vagy oda, abban igaza van, hogy rosszindulatú vagy. Az eredeti kommentedbol semmi mas nem jön le, csak a bántani akarás és rosszindulat. A másik letaposása. Nyilván ettől te többnek érzed magad, hogy a helyesírása miatt sikerül valakit magad alá gyűrni. De, hogy miért érzed magad erre feljogosítva? Mindenesetre izgi. Arról nem beszelve, hogy köszönő viszonyban nem volt semmi általad írott a figyelemfelhívással. Pure passzív agresszivitás, dominancia es személyeskedés. Ilyenre pedig felnőtt embernek, aki rendben van magával semmi szüksége. Ha a kettő közül kell választanom inkább analfabéta lennék mint, hogy így viselkedjek.Szerintem mindenki sepregesse a saját portáját. Az is magért beszél, hogy egy egész fórum elott gondoltad megszégyeníteni a másikat, és még azok után is visszahoztad a saját magad által generált feszültséget, hogy az ember privátban reagált arra, hogy belegázoltál mindenki előtt.
Sziasztok! Igényes budapesti párhoz csatlakoznék ma este… én 40-178-85 ápolt és igényes, nagyméretű srác.
Sziasztok! Igényes budapesti párhoz csatlakoznék ma este… én 40-178-85 ápolt és igényes, nagyméretű srác.
Sziasztok! Lánnyal vagy párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Nyiregyhazan PÁR AKI PASIT KERES?
Hely van
Hely van
Egy rossz indulatú ember vagy téged csak sajnálni lehet a természeted miatt mindenkit ocsmányolsz itt az iskolai bizonyitványod az illemtanról
Ahogy elnézem mindenkinek csak beszologatsz itt mutod neg az értelmiségi bizonyitványodat minden komenthez van hozászolásod
Sziasztok
37 éves igényes pasiként, hölgyeket, és párokat keresek, akik napközben ismerkednének.
Budapest, Pest megye
37 éves igényes pasiként, hölgyeket, és párokat keresek, akik napközben ismerkednének.
Budapest, Pest megye
Sziasztok! 25-én Mosonmagyaróváron töltöm az estét, szívesen csatlakoznék párhoz!
Privátban ismerkedik aki komolyan is szeretne valamit nem nyilvánosan és képzeld páral és lányal is találkoztam már az oldalról de ez már nem rád tartozik irigy vagy talán ha nem tetszik más posztja tovább görgethetsz
Elég szégyen amit csinálsz férfiakra irogatsz.Mi zavar a posztomban?Aki ismerkedni szeretne az privátban megkeres és van jelentkező is magadal foglalkoznál.Fiúk meg nem érdekelnek görges tövább köszi szia
Pápa és környékén keresek lányt vagy párt barácság extrákal
Hali.kezdőként csatlakoznék párokhoz, akár csak kukkolásra is!