Szerintem ti nagyon eltévedtetek!
Muszáj tele aggatni ezt az oldalt?
Egyébiránt, az írásjelek ülnek a szavakon, ha már a helyes írást emlegeted. Az ülés azt jelenti, a szó után nincs szóköz.
De maradjunk annyiban, gondolataitokat inkább privátban beszéljétek meg.
Köszi!
Muszáj tele aggatni ezt az oldalt?
Egyébiránt, az írásjelek ülnek a szavakon, ha már a helyes írást emlegeted. Az ülés azt jelenti, a szó után nincs szóköz.
De maradjunk annyiban, gondolataitokat inkább privátban beszéljétek meg.
Köszi!
50es pasi holnap délután este parokhoz csatlakozna tabuk nélkül min3unk örömére Pécsen
50es pasi holnap délután este parokhoz csatlakozna tabuk nélkül min3unk örömére Pécsen
Hajnali orakban 6-7 vagy 7-7:45 talalkozgtanek Holgyekkel parokkal a 13. Keruletben. Sokmindenre nyitott vagyok a sima szextol az extremebb dolgokra is. Irjatok batran es mar megyek is! Tapasztalatom van
Nyiregyi pár aki potens pasit keres?
Debrecen nagyerdőn izgalmas párokat keresek.
Szegedi szexben kitaetó, nagyméretű pasit, pasikat keresünk hölgytagunk kényeztetésére. Mi 45 éves 3as vagyunk 2ffi a nő. Privátba írj! Búvóhelyel elönyben!
Mi egy pár vagyunk 37/43minket érdekelne a dolog
Sziasztok 37/43éves pár vagyunk hetero alapon keresünk. Agy mérettel rendelkező pasit pasikat
Budapesten vagy környéken(de húsvétkor pl. Magyarország keleti részén leszek...) keresnék érzéki párost akikkel együtt bármit lehet, hosszú közös esték reggelig, közös wellness, program, kiruccanás...kocsikázás...kirándulás..
Egyedül élek(helyem van) de autóm is van, utazni is tudok... privi
Egyedül élek(helyem van) de autóm is van, utazni is tudok... privi
.
Sziasztok, holnap napközben Pest megyében, vagy Székesfehérvár környékén csatlakoznék párhoz.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Párokat keresek budapesti textilmentes wellness kikapcsolódáshoz.
Ismerkedjünk, beszélgessünk kalandozzunk.
Érezzük jól egymást!
Legyen szép napunk!
Várom privát üzeneted
Ismerkedjünk, beszélgessünk kalandozzunk.
Érezzük jól egymást!
Legyen szép napunk!
Várom privát üzeneted
Sziasztok! Ma délután pár Debrcenen belül?
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék párokhoz, csak a Hölgy Örömére is.
Szívesen csatlakoznék párokhoz, csak a Hölgy Örömére is.
sziasztok feleseget kényeztetnék a férje elott akit ez izgatná (cuckold) akik 7végente ráérnének/
Reptérnél ma este 9 körül fiatal srác,srácokat szivesen bevennénk
Sziasztok! Szolnok Mezőtúr körzetében szovesen csatlakoznek harmadiknak parhoz

tarloka

cimpa