Biszex pár van esetleg ahol mindkét fél szeret szopni?
Sziasztok!Holnap Berekfürdőn párral ismerkednék,fürdőzés,szex.Nézd ahogy előtted,dugom,szopatom a párod egy méretes szerszámmal.
Egy jó pasi ma este 19-től beszállhatna hozzank
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Ápolt normális jó méretű 18/6 férfiként ismerkednék kedves,hölgyel, párral aki,akik igénylik egy férfi közeledését,,barátságát. A cél,,hogy érezzük jól magunkat szexeljünk jókat élvezzük az élat adta lehetőséget! Képeim vannak fent és adatlapom is minden kellemes dolog érdekel,ami titeket is4 Írjatok örülnék. Csak akik komolyan gondolják én igen és ti??
Sziasztok!
Budapesten és környékén keresek párokat ma estére, akiket kukkolhatok. Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Budapesten és környékén keresek párokat ma estére, akiket kukkolhatok. Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Ma kora délután Lányt vagy párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Sziasztok! Borsodi pár szeretne ismerkedni pasival de csak is a közelben. Max 70km! Adatlap szerint keresünk. Sok sikert mindenkinek.
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Hello.normalis fiu ma estere?
Sziasztok!Debrecen ès környékén keresnèk egy kedves 50 feletti párt tartós barátságra.Szèp napot!
Sziasztok
Àpolt heteroszexuális férfiként keresek nőt vagy párt. Tapasztalatom van hármasban és négyesben, àtlag feletti vastag szőrtelen péniszem van. Utazás nem jelent gondot, akár fogadni is tudok.
Àpolt heteroszexuális férfiként keresek nőt vagy párt. Tapasztalatom van hármasban és négyesben, àtlag feletti vastag szőrtelen péniszem van. Utazás nem jelent gondot, akár fogadni is tudok.
Sziasztok írtam üzenetet
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (2023. 03. 25. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 25. szombat 10:48

Ma estére keresünk férfi beszállót, nagy intimmel. Nem fogunk mindenkinek válaszolni előre is sorry, nem levelezni szeretnénk. Képcsere után, ha megvan a szimpátia, telefonon adjuk a címet, kb este 19.00 től 22.00 van szükségünk rád. Biszex legyél lsz. Budapestttől 80km keletre
De te hetero vagy és ők biszex pasit keresnek
(Ez egy válasz Baluu üzenetére (2023. 03. 25. szombat 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (2023. 03. 25. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 25. szombat 10:48

Ma estére keresünk férfi beszállót, nagy intimmel. Nem fogunk mindenkinek válaszolni előre is sorry, nem levelezni szeretnénk. Képcsere után, ha megvan a szimpátia, telefonon adjuk a címet, kb este 19.00 től 22.00 van szükségünk rád. Biszex legyél lsz. Budapestttől 80km keletre
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Hétvége folyamán akár a nappali órákban is párhoz csatlakoznék a hölgy örömére …Eger-Jászberény-Hatvan-Gödöllő-Pásztó-Gyöngyös körvonalon ..
Pestmegyei pár van aki ffit keres? Privát?
Mert az! Jobb mindenkinek ha a kamuk kibújnak idő előtt!!!! A kivételek csak erősitik a szabályt!!!;
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 25. szombat 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 25. szombat 08:45
Törölt felhasználó (4702434)

És ezt ti honnan tudjátok ha szabad kérdezni ? Hisz a lapotok alapján csak pasit nem kerestek. Vagy ti is random töltitek ki a lapotokat és szórakoztok ?