Sziasztok!
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Zsolt a nevem, 196/73 20/5 helyes, ápolt, méretes, diszkrét, függeltlen pasi vagyok, nőt és párt keresek! Helyem van, utazás megoldható. Írj ha érdekel

Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,péntek este csatlakozna valós párhoz..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,péntek este csatlakozna valós párhoz..

Moto
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok . húsvéti locsolót keresünk az adatlapunk szerint de nem csak húsvétra. kellemes húsvétot mindenkinek.
Sziasztok! Szabad a ma délelőttöm, így ha volna igény egy csupasz, illatos, vastag szerszámú férfira, akkor talán egymást keressük. Szörnyen be vagyok indulva, így hatalmasat fogok végül robbanni. Párt vagy hölgyet keresek Bp-en.
Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresnék Fejér megyében.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(;:/….::: pisi szex is ok
Sziasztok párral ismerkednék a hétvégén akár hosszabb távon is idősebb pár is írhat előre is köszönöm !
Sziasztok!
Szombaton napközben szívesen randiznék párral.
Privátban pontosítunk. Infó rólam az adatlapomon.
Szombaton napközben szívesen randiznék párral.
Privátban pontosítunk. Infó rólam az adatlapomon.
Sziasztok. Csatlakoznák Győr és környéki párhoz.
Sziasztok! Most hétvégére ( 04.01-02.) keresünk egy intelligens,ápolt, türelmes férfit 27-45 éves kor között, aki szívesen csatlakozna hozzánk!
Sziasztok!
Itt vagyok ,nem messze tőletek...
Szívesen meglátogatnálak benneteket.
Privátban egyeztessünk! (Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 14:47
Itt vagyok ,nem messze tőletek...
Szívesen meglátogatnálak benneteket.
Privátban egyeztessünk! (Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedd este szívesen vennék egy normális , intelligens 35-45 év közötti jó megjelenésű férfi látogatását!

Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy közösen a párjával!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok 45 éves hetero férfiként csatlakoznék molett hölgytagú párhoz kizárólag a hölgy örömére Csepel és környékén
Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni borsodi pasival adatlap szerint persze! Fotó nélkül ne írj!! Sok sikert mindenkinek.
Hello ! Legalább 25 cm farkú pasit keresünk,
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.