Írtam nektek privátban elérhetőséggel együtt várom vissza jelzésetek!!legyen szép napotok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 02. vasárnap 08:45
Törölt felhasználó (4703715)
VIP

Sziasztok.
Pàr vagyunk ma estére keresunk pasit szimpàtia alapon ha jó többre is...
Sziasztok.
Sziasztok.potens nagyfarku pasit keresunk mara
Ma délután párral találkoznék szexkalandra!
Sziasztok!Ma keresek olyan párt termál fürdőzéshez Poroszlón,ahol a férfi tag szereti ha előtte szopatják,dugják a párját,tele élvezik a száját egy méretes szerszámmal,autóban ,szabadban.
Sziasztok . húsvéti locsolót keresünk az adatlapunk szerint de nem csak húsvétra. kellemes húsvétot mindenkinek.
A profilodon ez saját kép?
(Ez egy válasz InstinctsProper2Mankind üzenetére (2023. 04. 01. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 22:03

Sziasztok pupákok!
Vad ágydöngetős szexhez valakinek van kedve ma este? Hetero vagyok, szóval párokat, hölgyeket keresek. Helyem van BUdapesten, XVI. kerület, Örstől 15 percre. Spontán gangbang is mehet, ha összegyűlünk max 15 főig. A lakásom minden jósággal fel van szerelkezve, de legfőképp egy 18 cm vaskos, eres dákóval, és a hordozójával: egy szexi fiatal ám annál inkább belevaló, orgiára éhező kanos csődörrel!
Kellemes magömlést minden kedves résztvevőnek!
Vad ágydöngetős szexhez valakinek van kedve ma este? Hetero vagyok, szóval párokat, hölgyeket keresek. Helyem van BUdapesten, XVI. kerület, Örstől 15 percre. Spontán gangbang is mehet, ha összegyűlünk max 15 főig. A lakásom minden jósággal fel van szerelkezve, de legfőképp egy 18 cm vaskos, eres dákóval, és a hordozójával: egy szexi fiatal ám annál inkább belevaló, orgiára éhező kanos csődörrel!
ppp
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 01. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 21:12
Törölt felhasználó (4703442)
VIP

Párhoz csatlakoznék ma este !

Sziasztok! Az ünnepi hétvégén egy csinos sportos párt vagy hölgyet meghívnék a balatoni(Keszthely) nyaralómba kultúrált környezetbe. Én 42 éves sportos 185/85 értelmiségi férfi. Előtte egy ismerkedő randi nem ártana
Részemről ha úgy alakul akár tartósabb barátság is lehetséges.
Kizárólag fotóval és elérhetőséggel várok érdeklődést.

Részemről ha úgy alakul akár tartósabb barátság is lehetséges.
Kizárólag fotóval és elérhetőséggel várok érdeklődést.
Sziasztok pupákok!
Párhoz csatlakoznék ma este !

Pasit keresek harmadiknak állandó játszópajtásnak.
Üdv mindenkinek. Kecskeméten?
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.

Sziasztok! Ma este Budapest vagy környéki párhoz csatlakoznék hetero alapon. 39 éves, jó megjelenésű férfi vagyok.
Sziasztok hozzam tudnatok jonni akar most is
irjatok uzit

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
sziasztok párt keresek mai találkára!