Sziasztok!Hosszú hétvégén,péntek,szombat,vasárnap,hétfőn extrém locsolkodás,pár ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják,szopatják a párját egy méretes szerszámmal.Tele élvezik,punciját,száját.autóban,szabadban a Tisza tónál.Poroszló,Sarud.
Sziasztok! Egész héten esténként várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllő.Várom üzeneted!
Párhoz csatlakoznék,akár hosszútávra Budaörs,Tatabánya körűl!
Sziasztok! 58 éves pár keres pasit v.párt,csüt.péntek estére.
Tata környéke!
Olyan jelentkezzen aki mer is találkozni.
Tata környéke!
Olyan jelentkezzen aki mer is találkozni.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók!

Tisztelet hazugságok nélkül! Köszönöm,ha egy ápolt kedves pár megszólít,akik meg szeretnék élni a hármas erotika örömét! Diszkréció adott,és elvárt ez alap és a kölcsönös szimpátia. Ha tetszenek a képeim és az adatlapom Írjatok.Ápolt jó méretű férfi vagyok,ha ez számít.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Meg mindig keresek normális part hetero alapon is. Borsod tökéletes, hely van a többi szervezés kérdése
szóval ha épp Ti vagytok, akkor varlak benneteket.
Meg mindig keresek normális part hetero alapon is. Borsod tökéletes, hely van a többi szervezés kérdése

sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok. Husvétkor Egerszalókon leszünk. Keresünk potens,normális pasit. Mackósok, arcszőrzet kizárt.
Sziadztok. Husvétkor Egerszalókon leszünk. Keresünk egy potens, normális pasit. Mackós, arcszőrzet kizárt!
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék ma vagy holnap párhoz! Ápolt, intelligens, többesbe tapasztalt pasi vagyok

Párhoz csatlakoznék ma Szeged-Bp-Hegyeshalom útvonal mentén.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma délután, este, párral, hölggyel ismerkednék, kalandoznék. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.

Írtam nektek privátban elérhetőséggel együtt várom vissza jelzésetek!!legyen szép napotok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 02. vasárnap 08:45
Törölt felhasználó (4703715)
VIP

Sziasztok.
Pàr vagyunk ma estére keresunk pasit szimpàtia alapon ha jó többre is...
Sziasztok.