Zala és Vas VÁRmegyékből ismerkednék párokkal.
Potens pasit keresek aki eljönne Baranya megyébe és megdolgozná a csajomat
Sziasztok.
Igényes pasiként lennék szívesen házibarát párná..
Magas szexkultúra adott, diszkréció természetes.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek. Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok. Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner. Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed. Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben. Kiváló harmadik. Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi. Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak. Az örömük Te vagy.
Igényes pasiként lennék szívesen házibarát párná..
Magas szexkultúra adott, diszkréció természetes.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek. Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok. Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner. Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed. Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben. Kiváló harmadik. Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi. Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak. Az örömük Te vagy.

Mikor és hova?
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2023. 04. 04. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 10:38

Csongrád megye? Dél-békés? Szívesen lennék pár házibarátja!
Ma este esetleg pár aki szórakozna egyet ? Utazni tudok …
Sziasztok!
Fiatal igényes sportos testalkatú fiatal srác ismerkedne párokkal/hölgyekkel Dunaújváros és környékén privátban várom az üzeneted ha fel keltette az érdeklődésed
Fiatal igényes sportos testalkatú fiatal srác ismerkedne párokkal/hölgyekkel Dunaújváros és környékén privátban várom az üzeneted ha fel keltette az érdeklődésed
Sziasztok!
Fiatal igényes sportos testalkatú fiatal srác ismerkedne párokkal/hölgyekkel Dunaújváros és környékén privátban várom az üzeneted ha fel keltette az érdeklődésed!
Fiatal igényes sportos testalkatú fiatal srác ismerkedne párokkal/hölgyekkel Dunaújváros és környékén privátban várom az üzeneted ha fel keltette az érdeklődésed!
Sokmindenre nyitott srac vagyok , ismerkednek

Kisgyermekes párként keresnénk cuckoldra (férj nézné) 1 v 2 domináns ffi-t, akik jól kihasználnák a feleséget.
Legyél férfias, igényes, határozott, potens, 175 cm felett, 35 éves korig. Helyileg pesti és érj rá az esti órakban.
Várjuk a jelentkezőket emailben (adatlapon le van írva) arc és farok fotóval. Ha nem válaszolunk vagy csak nem érted a feltételeket ne lepődj meg, ha nem válaszolunk.
Képkéregetők kérlek ne jelentkezzetek, ha szimpi leszel fogunk küldeni képet vagy kamerázunk. Keresünk folyamatosan szóval, ha nem jönne össze jöhetsz máskor is
Legyél férfias, igényes, határozott, potens, 175 cm felett, 35 éves korig. Helyileg pesti és érj rá az esti órakban.
Várjuk a jelentkezőket emailben (adatlapon le van írva) arc és farok fotóval. Ha nem válaszolunk vagy csak nem érted a feltételeket ne lepődj meg, ha nem válaszolunk.
Képkéregetők kérlek ne jelentkezzetek, ha szimpi leszel fogunk küldeni képet vagy kamerázunk. Keresünk folyamatosan szóval, ha nem jönne össze jöhetsz máskor is
Sziasztok
Szolnok megye körül párhoz csatlakoznék! Illetve hétvégén Pest megyében! Jártas vagyok többesben szóval nem csak fotókat szeretnék cserélgetni!
Messenger ok
Tell ok
Viber ok
Szolnok megye körül párhoz csatlakoznék! Illetve hétvégén Pest megyében! Jártas vagyok többesben szóval nem csak fotókat szeretnék cserélgetni!

Messenger ok

Tell ok

Viber ok

Sziasztok! Ma is várom este, éjjel hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm !
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
"Használható" feleséget-barátnőt keresek M1-M0-M5 útvonal mentén.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, csajszit.
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
-voltam már párral nem is egyszer, nagyon izgat ,újra jó lenne átélni.
-benne vagyok minden jobba ami élvezetet, örömöt okoz.
-ami nem érdekel ,gusztustalan dolgok, ami fájdalmat okoz, csak ff-vel.
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
-voltam már párral nem is egyszer, nagyon izgat ,újra jó lenne átélni.
-benne vagyok minden jobba ami élvezetet, örömöt okoz.
-ami nem érdekel ,gusztustalan dolgok, ami fájdalmat okoz, csak ff-vel.
sziasztok, budapesten keresek párt akihez heteró alapon be tudnék szállni harmadiknak. 27 éves 176 magas vékony szőke, inteligens pasi vagyok, 18as intim mérettel.
Sziasztok . húsvéti locsolót keresünk az adatlapunk szerint de nem csak húsvétra. kellemes húsvétot mindenkinek.
Sziasztok! Ma is várom este, éjjel hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm !