Sziasztok kedves, plusz pasira vágyó párok.
Nagyon kellemes húsvéti ünnepet kívánok.
Nagyon kellemes húsvéti ünnepet kívánok.
Sziasztok.
Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék
Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék

Sziasztok!Pápa és környékén keresek párt vagy lánytkölcsönös örömszerzésre hetero alapon
Sziasztok!Olyan párral találkoznék ma a Tisza tónál,Poroszló sarud autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni,ha párját előtte,dugják,szopatják méretes szerszámmal,vagy szopni szerető hölgytag aki addig szopja a farkam a párja előtt még tele nem élvezem a száját.
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdi 35-60 év közötti nyitott diszkrét párral házaspárral kellemes hármas gabalyodáshoz. Választ privát üzenetben várom.
Ismerkednék Szekszárdi 35-60 év közötti nyitott diszkrét párral házaspárral kellemes hármas gabalyodáshoz. Választ privát üzenetben várom.
Sziasztok! 2 baràt csatlakozna igényes és normális párhoz. Mi sportos testalkatúak vagyunk, 39 és 42 évesek. Tapasztalatunk van, utazni is tudunk. Intim méretünk: 21 cm és 23 cm. Privátban szívesen ismerkednénk!
Szia! Benne lennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 06:50
Törölt felhasználó (4294812)

Holnap estére keresünk azt a kan nyulat aki szívesen meg locsolná feleségemet előttem , alul.felül....
Holnap estére keresünk azt a kan nyulat aki szívesen meg locsolná feleségemet előttem , alul.felül....
Sziasztok! Vékony/sportos srác 18-19-es mérettel Ma estére csatlakozna párhoz leginkább pest megye környéke de tudok utazni
Minden jóba benne vagyok heteró alapon
Kèpet küldök viberen

Minden jóba benne vagyok heteró alapon

Kèpet küldök viberen
Sziasztok.Mára keresek egy aktiv srácot aki megdugná a partnerem.Fehervaron hely ok!!
Kis faszt szopnek most bpn, max 14 cm ig! Pisiszex, noi labfetish, pina nyalas, gang bang es meg sok fetisher IRJATOk!!!
Csini párral ismerkednék hetero alapon Budapesten és környékén.
Ma 13. Ker környéke?
Szervusztok!
Szekszárdon és környékén szóló fiúként csatlakoznék párokhoz. Kezdő, de nyitott vagyok a témában, a szimpátia a legfontosabb, privát üzenetben várom a megkereséseket
Szekszárdon és környékén szóló fiúként csatlakoznék párokhoz. Kezdő, de nyitott vagyok a témában, a szimpátia a legfontosabb, privát üzenetben várom a megkereséseket

Szép este párok! Szívesen kényeztetnék feleséget, barátnőt a párja előtt vagy vele közösen …
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres 12 ker pici kicsi búvóhelyre strapabíró figyelmes típus kizárólag hetero alapon köszi
Sziasztok!
Lányt vagy párt keresek! Utazni tudok!
Lányt vagy párt keresek! Utazni tudok!
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Sziasztok
Pàrokat illetve hölgyeket keresek.
Budapesti helyek rendelkezem a dohàny utcàban.
30 èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyok.
Pàrokat illetve hölgyeket keresek.
Budapesti helyek rendelkezem a dohàny utcàban.
30 èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyok.
Ma valaki kaland ?