Sziasztok!
Hetero pesti pasiként ismerkednék szívesen hölgyekkel és párokkal egyaránt. Az adatlapomon vannak képek és infók rólam. Amennyiben szimpatikus vagyok, a postaládám nyitva van számotokra.
Tisztelettudó és kulturált vagyok. Válaszolok mindenkinek.
Szép napot mindenkinek!
Hetero pesti pasiként ismerkednék szívesen hölgyekkel és párokkal egyaránt. Az adatlapomon vannak képek és infók rólam. Amennyiben szimpatikus vagyok, a postaládám nyitva van számotokra.
Tisztelettudó és kulturált vagyok. Válaszolok mindenkinek.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek akik kifejezetten szeretik az extra nagy és vastag intimet. Fiatal, sportos pasi vagyok, utazni tudok!
Sziasztok!
35 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal
35 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Kezdő fiatal párként keresünk fiú-lány-párt . Most jelenleg Gyulára 2napot pihenünk és szeretnénk jólérezni magunkat ) jelenkezés privátba április 11-12 este.
Kezdő fiatal párként keresünk fiú-lány-párt . Most jelenleg Gyulára 2napot pihenünk és szeretnénk jólérezni magunkat ) jelenkezés privátba április 11-12 este.
Sziasztok! Ma is aktuális
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 15:48

Sziasztok! Pár hölgytagját masszíroznám, kényeztetném ma is a párja előtt, vagy vele közösen … Gyöngyös-Eger-Hatvan-Jászberény-Gödöllő-Pásztó ..
Párt keresek ma Szeged-Bp-Hegyeshalom útvonal mentén.
sziasztok feleseget "hasznélnék" a férje elott akit ez izgatna! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Lányok! Ki festené be a rúzsos szájával a tojásaimat? Azt meglocsolom bőségesen alul felül! Nálam vagy nálad!? Privát!
Szép Reggelt! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!Párt keresek a Tisza tónál autós kalandra ahol a hölgy tagot jól meg lehet locsolni a párja előtt egy méretes szerszámmal.Nézd ahogy szopatom,kúrom.Poroszló,Sarud.
Kinek lenne kedve rendszeres HÁZIBARÁT szerepre, 150/50/23 Terhes D-mell hölgytagunk cuckold kényeztetésére?
Izmos kigyurt intelligens nagyfarkú pasik előnyben
Nyiregyhaza
Izmos kigyurt intelligens nagyfarkú pasik előnyben
Nyiregyhaza
Akár ma este nálam? Lánnyal vagy hetero párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából ahol a hölgy bírná több órán át a szeretkezést!!! Utazni és fogadni is tudok! Kamusok, melegek ,kép gyűjtögetők kíméljenek! Üzenet privátba!!!!!!!
Sziasztok! Budapesten keresek most kis meretu farokkal rendelkezo egyeneket max 14 cm, szetcumiznam, cumiztatnam, szex, 3 as, pisi labfetish, gangbang swallow fetishekre is nyitott vagyok! De barmi mehet!
Szamot uzi utan adok!
Szamot uzi utan adok!
Sziasztok. Fiatal nagyméretű pasit keresek találkára legyen helyed. Üdv Netti
Akár ma este nálam!? Sziasztok..! Lánnyal vagy hetero párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából ahol a hölgy bírná több órán át a szeretkezést!!! Utazni és fogadni is tudok! Kamusok, melegek ,kép gyűjtögetők kíméljenek! Üzenet privátba!
Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem volt részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Sziasztok! Pár hölgytagját masszíroznám, kényeztetném ma is a párja előtt, vagy vele közösen … Gyöngyös-Eger-Hatvan-Jászberény-Gödöllő-Pásztó ..