Sziasztok.Ma este, éjjel is várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
ziasztok. Most valaki Gyöngyös -Hatvan környékén. Legyél ápolt fiatalos sportos.
Sziasztok! Én benne vagyok. Mikor és hol?
(Ez egy válasz adrienn23 üzenetére (2023. 04. 12. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Krisztián vagyok szívesen csatlakoznék hozzátok ha szimpatikusnak találtok. viber számom 706711476
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2023. 04. 12. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 12. szerda 18:03

Ma este adatlapunkon leírtak megfelelő pasit fogadnánk 21 óra magasságában. Vastag méret előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! OLVASS ADATLAPOT !
Sziasztok!
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Sziasztok!
Holnap késő délután este felé Salgótarján környékén szívesen találkoznék elhanyagolt lánnyal, hölgyel, asszonnyal vagy szívesen csatlakoznék párokhoz is!!!
Holnap késő délután este felé Salgótarján környékén szívesen találkoznék elhanyagolt lánnyal, hölgyel, asszonnyal vagy szívesen csatlakoznék párokhoz is!!!

Ma este adatlapunkon leírtak megfelelő pasit fogadnánk 21 óra magasságában. Vastag méret előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! OLVASS ADATLAPOT !
Szívesen ismerkednék; )
Sziasztok!
Vastag farkú pasi vagyok! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 12. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 12. szerda 14:39

Vastag farkú pasi vagyok! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 12. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4704156)

Üdv! 24 éves fiatal srácként keresem partnerem Budapesten, csak hetero alapon.
Sziasztok !
20-as mérettel nőt keresek! Párok is írhatnak!
Helyem van!
20-as mérettel nőt keresek! Párok is írhatnak!
Helyem van!
Lánnyal, vagy hetero párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából ahol a hölgy imádja a rengeteg nektárt és bírná több órán át a szeretkezést!!! Utazni és fogadni is tudok! Üzenet privátba!
Idösebb vastag farku nem jó?
(Ez egy válasz adrienn23 üzenetére (2023. 04. 12. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Fiatal vastag farkú srácot keresünk 3 as kalandra
Üdv! 24 éves fiatal srácként keresem partnerem Budapesten, csak hetero alapon.
Párokat keresek Budapesten, kenyeztetnek mindkét oldalon ha szükséges

Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok. Érzéki,gátlástalan párost keresek akik fiút keresnek harmadiknak, inkább barátot,tartós kapcsolatot és a változatos dolgokat,átélvezett éjszakákat szeretik,túlfűtötten

Sziasztok! Ma tudnék fogadni lakásomon párt/hölgyet a 14.kerületben. Nagyjából délután 2ig érek rá

Sziasztok!
35 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal
35 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal