Fiatal vastag farkú srácot keresünk 3 as kalandra
Üdv! 24 éves fiatal srácként keresem partnerem Budapesten, csak hetero alapon.
Párokat keresek Budapesten, kenyeztetnek mindkét oldalon ha szükséges

Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok. Érzéki,gátlástalan párost keresek akik fiút keresnek harmadiknak, inkább barátot,tartós kapcsolatot és a változatos dolgokat,átélvezett éjszakákat szeretik,túlfűtötten

Sziasztok! Ma tudnék fogadni lakásomon párt/hölgyet a 14.kerületben. Nagyjából délután 2ig érek rá

Sziasztok!
35 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal
35 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal

NYIREGYHAZAN párt keresem!
Igényes potens teljesen szortelen kamagras pasi vagyok
Hely van 0-24
Igényes potens teljesen szortelen kamagras pasi vagyok
Hely van 0-24
Benne vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 12. szerda 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 12. szerda 06:03
Törölt felhasználó (4659923)

Ma délelőtt keresünk ffit harmadiknak aki tud utazni Cserkeszőlő környékén
Sziasztok! Én benne vagyok ha elfogadtok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 12. szerda 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 12. szerda 06:03
Törölt felhasználó (4659923)

Sziasztok mi egy 37/43 par vagyunk .nagy farkú pasit keresunk hetero alapon
Ma este éjszaka szabad lennék(jelenleg csak egyedül férfiként keresek mert a pàrom elutazott),
Budapest és Pest megye. Elsősorban pàrokkal talalkoznék szívesen , bi dolgok erdekelhetnek de nem vagyok nagyon jártas benne, akkor is csak passzív szerep! Nagyon ápolt vagyok legyetek ti is azok kérlek, autoval rendelkezem, tudok mozogni, helyem nincs!
Budapest és Pest megye. Elsősorban pàrokkal talalkoznék szívesen , bi dolgok erdekelhetnek de nem vagyok nagyon jártas benne, akkor is csak passzív szerep! Nagyon ápolt vagyok legyetek ti is azok kérlek, autoval rendelkezem, tudok mozogni, helyem nincs!

Sziasztok !
Ma este Szekszárdi párhoz házaspárhoz csatlakoznék diszkrét hármas gabalyodáshoz akár idősebb korosztályból is. Választ privát üzenetben várom.
Ma este Szekszárdi párhoz házaspárhoz csatlakoznék diszkrét hármas gabalyodáshoz akár idősebb korosztályból is. Választ privát üzenetben várom.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!Ma és holnap esti találkozóhoz,olyan párt keresek autós kalandhoz,ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte szopatják,dugják egy méretes szerszámmal,tele élvezik a száját.Tisza tónál,Poroszló,Sarud.
Sziasztok Misi vagyok 29 éves pasi, szívesen találkoznék ma napközben párral hölggyel. Imádok örömet okozni.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Megfogalmaztam egy levelet nektek.
Üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 11. kedd 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 07:13
Megfogalmaztam egy levelet nektek.
Üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 11. kedd 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4697280)

Sziasztok 37/43 éves par vagyunk 18-45éves korig keresünk hetero alapon nagy farku pasit pasikat a hölgy örömére vibered legyen