Párhoz csatlakoznék ma.
Sziasztok!
Igényes és intelligens fiatal férfiként ismerkednék, szintén igényes párokkal a hölgy örömére.

Igényes és intelligens fiatal férfiként ismerkednék, szintén igényes párokkal a hölgy örömére.

Sziasztok.ma estére keresünk jóképű/sármos srácot hármashoz hetero alapon pesten.képgyűjtők és kamugépek légyszi kerüljenek mert belőlük már volt elég......

Mostanában tantra és jóni masszázst tanulok és a jövőben szeretnék ezen a területen (is) dolgozni hivatásos masszőrként. Viszont mivel még az út elején járok, ezért szívesen gyakorolnék egy erre nyitott hölgyön. Esetleg párok is szóba jöhetnek, ahol a hölgyet masszírozom, amíg a párja nézi.
Nem vagyok profi, de azért van már tapasztalatom és eléggé élvezték az eddigi jelentkezők
Csak BUDAPESTIEKKEL ismerkednék, akik tudnak fogadni.
Képeim vannak az oldalon, de szívesen beszélgetek is a témáról nőkkel/párokkal. De a masszázsnál többre is nyitott vagyok ha úgy alakul, de most nem feltétlen ez az elsődleges prioritás.
Nem vagyok profi, de azért van már tapasztalatom és eléggé élvezték az eddigi jelentkezők

Csak BUDAPESTIEKKEL ismerkednék, akik tudnak fogadni.
Képeim vannak az oldalon, de szívesen beszélgetek is a témáról nőkkel/párokkal. De a masszázsnál többre is nyitott vagyok ha úgy alakul, de most nem feltétlen ez az elsődleges prioritás.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok!
Pasi csatlakozna párhoz, szimpátia és diszkréció és természetesen alap. A Nem az Nem
Ü:Z
Pasi csatlakozna párhoz, szimpátia és diszkréció és természetesen alap. A Nem az Nem

Ü:Z
Ma este ismerkednék fiatalos párral. Autóm, helyem van

Sziasztok! Ma este szívesen venném egy pár társaságát, részletek privátban!
Ma este pàr Demjén fürdőzés szaunàzás cuckold magas sportos nagy méretű pasival?
Kedves hölgy/hölgyek!
Ma estére keresem az unatkozó vagy azokat az unatkozó hölgyeket,
aki esetleg este ráér vagy akik ráérnek és lenne kedve / kedvük egy tetováló szalonban
"Hancúrozni"! Van egy nagy épített zuhanyzó, és minden nyalánkság. smile
Ma estére keresem az unatkozó vagy azokat az unatkozó hölgyeket,
aki esetleg este ráér vagy akik ráérnek és lenne kedve / kedvük egy tetováló szalonban
"Hancúrozni"! Van egy nagy épített zuhanyzó, és minden nyalánkság. smile
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Írtam pm!
(Ez egy válasz Threesome84 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 07:39

Sziasztok!
Sümegen egy hotelben töltjük a hétvégét.
Szívesen osztanánk meg ágyunkat egy másik párral, esetleg pasival, aki segítene feleségemet a gyönyörig kényeztetni.
Pár esetében cserét nem szeretnénk, maximum át simogatásokat, átszoppintást, nyalintást...
Szívesen osztanánk meg ágyunkat egy másik párral, esetleg pasival, aki segítene feleségemet a gyönyörig kényeztetni.
Pár esetében cserét nem szeretnénk, maximum át simogatásokat, átszoppintást, nyalintást...
Sziasztok irtam én is
(Ez egy válasz Threesome84 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 07:39

Sziasztok!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok

Kecskeméti párhoz csatlakoznak
Sziasztok. Lányt vagy párt keresek hétvégére bár mikorra kellemes időtöltésre teljesen hetero alapon. Baranya vármegye és környéke. Fogadni is tudok!
Ma estére keresnék 3 pasit