Ma este egy kaland kedves párok ?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

3/1 felálláshoz! 3 pasi 1 csaj
(Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (2023. 04. 18. kedd 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 18. kedd 15:03

Sziasztok! Péntekre keresünk pasit! Max 45 éves, jó adottság, budapesti, ha van helye az bonusz.
Privátban várjuk a leveleket. Fontos ! Arcos, szerszámos fotót kérünk. Nem jelölünk senkit!
Sziasztok
Privátban várjuk a leveleket. Fontos ! Arcos, szerszámos fotót kérünk. Nem jelölünk senkit!
Sziasztok
Sziasztok! Péntekre keresünk pasit! Max 45 éves, jó adottság, budapesti, ha van helye az bonusz.
Sziasztok
Sziasztok
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok! Párként keresünk ma estére kb9-10 között egy pasit hármas kalandra helyünk van de utazni is tudunk !
Mi fiatalok vagyunk L :22 :F 29 mind ketten sportos vékony alkattal rendelkezünk és hasonló embert keresünk!
Mi fiatalok vagyunk L :22 :F 29 mind ketten sportos vékony alkattal rendelkezünk és hasonló embert keresünk!
Ma este adatlapunkon leírtak megfelelő pasit fogadnánk 20 óra magasságában. Vastag méret előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! OLVASS ADATLAPOT !
Baranya megyéből van pár aki keres? Itt vagyok

Sziasztok!
Csütörtökön (04.20) esti órákban szívesen lennék hölgy, vagy pár partnere. Hellyel rendelkező (de akár utazni is tudó) 36 éves pasi vagyok Budapestről, a II. Kerületből. Akik látnak bennem fantáziát és szívesen elöltenének velem pár túlfűtött órát, várom privát megkeresését.
Üdv
Nyelvmester
Csütörtökön (04.20) esti órákban szívesen lennék hölgy, vagy pár partnere. Hellyel rendelkező (de akár utazni is tudó) 36 éves pasi vagyok Budapestről, a II. Kerületből. Akik látnak bennem fantáziát és szívesen elöltenének velem pár túlfűtött órát, várom privát megkeresését.
Üdv
Nyelvmester
Sziasztok.. Debreceni, és környéki párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok!
35 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal
35 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal

Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délelött!Helyem van!
Párhoz csatlakoznék ma délelött!Helyem van!
Sziasztok.Ma is egész este,éjjel várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Nők, 3ik beszallonak is vagy kis fasz szopasra elérhető vagyok ma Bpn ejszaka! Labfetish es pisiszexben is benn vagyok!
Sziasztok.Ma egész este,éjjel várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Sziasztok!
Ma vagy holnap estére keresek hölgyet, párt. Hellyel rendelkező, 33 éves, hetero,
sportos, extra potens vagyok.átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem.
Üdv
B
Ma vagy holnap estére keresek hölgyet, párt. Hellyel rendelkező, 33 éves, hetero,
sportos, extra potens vagyok.átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem.
Üdv
B
Párt szívesen fogadok Újpesten, koreográfia, fantázia, forró kávé, hideg ital, potencia erősítő rendelkezésre áll a játékhoz... Nézőként is szívesen részt veszek, vagy lehettek ti is nézők.
Sziasztok!
Pomáz,Szentendre esetleg?
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Pomáz,Szentendre esetleg?
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Délelőtti szabadidővel keresek nőt, párt, társaságot Győrben és környékén! Legyetek nyitottak, gátlástalanok, szenvedélyesek!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(pisi szex is ok..——-