Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok szivesen csatlakoznék párokhoz
Pasit keresünk feleség közös kényeztetésére.
Győr és környéke..
Nem autós kalandot keresünk.
Arra járok beugrok és több 100 kilóméterről lévők kíméljenek.
Ha egyedülálló vagy és esetleg helyed is van az persze előny..
30 év alattiak légyszi ne..
Személyes tali kötelező,kv ilyesmi..Természetesen képcsere is előtte..
Győr és környéke..
Nem autós kalandot keresünk.
Arra járok beugrok és több 100 kilóméterről lévők kíméljenek.
Ha egyedülálló vagy és esetleg helyed is van az persze előny..
30 év alattiak légyszi ne..
Személyes tali kötelező,kv ilyesmi..Természetesen képcsere is előtte..
Sziasztok! Ma (csütörtök) napközben szívesen találkoznék egy "dogging" randira igényes, szexcentrikus nővel vagy párral. Magas, sportos, 40-es férfi vagyok. Privátban elértek.
Sziasztok!
Ma esti órákban szívesen lennék hölgy, vagy pár partnere. Hellyel rendelkező (de akár utazni is tudó) 36 éves pasi vagyok Budapestről, a II. Kerületből. Akik látnak bennem fantáziát és szívesen elöltenének velem pár túlfűtött órát, várom privát megkeresését.
Üdv
Nyelvmester
Ma esti órákban szívesen lennék hölgy, vagy pár partnere. Hellyel rendelkező (de akár utazni is tudó) 36 éves pasi vagyok Budapestről, a II. Kerületből. Akik látnak bennem fantáziát és szívesen elöltenének velem pár túlfűtött órát, várom privát megkeresését.
Üdv
Nyelvmester
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután!BP.,és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma délután!BP.,és környéke!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne….
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne….

Moto
Sziasztok.Ma egész este,éjjel várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(pisi szex is ok!!……
Hajdúban és környnyező megyékben párt,bi párt keresnék! Kor,alkat mellékes!
Sziasztok párokat keresnèk hetero alapon vagy hölgyet.
Helyel rendelkezem a Budapest dohány utcában.
30èves 178cm 80kg vagyok.
Helyel rendelkezem a Budapest dohány utcában.
30èves 178cm 80kg vagyok.
sziasztok Kinek a feleseget használhatnam elöttte ugyhogy ezt a ferjet is izgatná? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok 37/43 hetero pàr vagyunk néger pasit keresünk feleség kényeztetésére ha valaki ismer ilyen pasit irjon privàtba
Párokhoz csatlakoznék harmadiknak,hely megoldható!
Sziasztok!
Péntek kora estére keresünk férfi beszállót, hölgy örömére! Helyünk nincs.
Péntek kora estére keresünk férfi beszállót, hölgy örömére! Helyünk nincs.
Sziasztok ,Szombat estére szeretnék találni Bp-i elhanyagolt anyukát, ,nőt, vagy egy szimpatikus párt.
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Budapesti párral ismerkednék.
Sziasztok!
Pár,hölgy partnerem keresném ma napközben!
Helyem van,utazni tudok!
Pár,hölgy partnerem keresném ma napközben!
Helyem van,utazni tudok!
Sziasztok!Szombaton délután,párt fogadnék igényes apartmanban a Tisza tónál Sarudon itt alvási lehetőséggel,éjszakáig tartó Hármas,cuckold.Magas,sportos,nagy méretű ápolt pasi.
Sziasztok! Holnap (csütörtök) délelőtt Békéscsabán 31 éves csinos barátnőm részére keresünk beszállót néger pasi személyében, vagy néger tagú baráti társaságot cuckold, gangbang jellegű játékra. Hely van.