Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdi nyitott 35-60 közötti esetleg idősebb párhoz házaspárhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy dupla örömére kényeztetéséhez. Ha taliznátok egy mindenre nyitott ápolt diszkrét férfival írjatok privát üzenetet.
Ma estére Szekszárdi nyitott 35-60 közötti esetleg idősebb párhoz házaspárhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy dupla örömére kényeztetéséhez. Ha taliznátok egy mindenre nyitott ápolt diszkrét férfival írjatok privát üzenetet.
Sziasztok.Ma napközben nővel,párral találkoznék Egerben a Termál strandon.Magas sportos pasi vagyok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok. Szeretnék párral ismerkedni, szívesen lennék a harmadik fél.
Sziasztok !
Dugható feleséget keresek ma este.
Helyem van de utazni is tudok.
Dugható feleséget keresek ma este.
Helyem van de utazni is tudok.
Sziasztok!
Ma este Győrből keresek hölgyet, párt!
Igényes, izmos, ápolt, diszkrét pasi vagyok! Hely, autó van!
Írjatok
Ma este Győrből keresek hölgyet, párt!
Igényes, izmos, ápolt, diszkrét pasi vagyok! Hely, autó van!
Írjatok
Sziasztok ,Szombat estére szeretnék találni Bp-i elhanyagolt anyukát, ,nőt, vagy egy szimpatikus párt.
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok ma délutánra/ estére keresek párt vagy lányt.
28eves sportos nagyfarku srác vagyok
28eves sportos nagyfarku srác vagyok
Sziasztok feleseget dugnek használnék a férje elott(cuckold) Ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Szombat este szívesen beszállnék egy párhoz Budapesten. 30-as, sportos, igényes és ápolt pasi vagyok.
Ma este párral ismerkednék, hely adott

Sziasztok!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Csinos , NÖT , PÁRT , aktiv pasit keres igényes 196cm Nyiregyházi pasi
Hely van!
Ma este
Hely van!
Ma este
Sziasztok szombat éjszakára pasit fogadnánk az adatlapunk szerint.
Sziasztok! Ma estére keressük partnerünket egy 27-45év közötti FÉRFI személyében! Fontos borotvált,intelligens,ápolt legyél!! Várjuk a jelentlezőket !!
Ma estére keresünk
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok! Adatlap szerint keresünk 1pasit csak Borsodban. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Ma estére keresünk max35 éves korig hármas kalandozásra pasit. Adatlapon olvashatod a feltételeinket,privátban jelentkezz...Köszi!