Nyíregyházán irányítani szerető idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Ma este esetleg pár,akikhez lehet csatlakozni? Etyek-Bicske-Tatabánya!
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon

sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok kedves pàrok. Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 34 éves igényes, magas pasi vagyok, vastag körülmetèlt intimmel. Imádom a humort és a szexet. Üzenetek privátban várom. Üdv:Zoli /Budapest, Zugló/
Sziasztok! Pasit keresünk állandó kapcsolatra! Az álmunk, az hogy esetleg, hogy nyitott legyél a pasis bi dolgokra és az sem volna nagy baj, ha esetleg horgász lennél! Mi állandó barátot, havert keresünk!
Sziasztok!
Révfülöp környékén ismerkednék
Révfülöp környékén ismerkednék
Sziasztok lecci csak ha komolyan gondolod 50 + pasit keresünk hazobaratnak Fejér megyében
Debrecen il: vonzásköréböl valaki, valakik? Mai nap napközben kocsiban?

Párt keresek, Miskolc...hely van.
40-es pasi vagyok
40-es pasi vagyok
Párt várok otthonomban!
Sziasztok !
Április 30-án estére párként férfi hetero alapon keresnénk szállást Demjénben vagy Egerszalókon, akár közös éjszakai fürdőzéssel egybekötve ! Csak privát levelet várunk ! Kérjük olvass adatlapot hogy ki nem jöhet szóba, csak a felesleges problémák elkerülése végett !
Április 30-án estére párként férfi hetero alapon keresnénk szállást Demjénben vagy Egerszalókon, akár közös éjszakai fürdőzéssel egybekötve ! Csak privát levelet várunk ! Kérjük olvass adatlapot hogy ki nem jöhet szóba, csak a felesleges problémák elkerülése végett !
Sziasztok! A hétvége folyamán is kényeztetnék hölgyeket, barátnőket, feleségeket! Utazni tudok…
Sziasztok! Kellemes hétvégét kivànok ! Hajdúbihari pàrokkal ismerkednék !
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Adatlapnak megfelelően ismerkednénk.

Ma este nő-férfi pár társaságát keresem Budapesten és környékén.