Sziasztok! Probáltam privátba írni de valamiért nem tudok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 29. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 29. szombat 21:43
Törölt felhasználó (4293172)

Sziasztok!
Holnap, azaz vasárnap estére keresünk szexpartnert Fejér és Pest (vár)megyéből, nincs helyünk!!!
Üzenet módosítása
Holnap, azaz vasárnap estére keresünk szexpartnert Fejér és Pest (vár)megyéből, nincs helyünk!!!
Üzenet módosítása
Mai nap valaki nem keres beszallonak harmadiknak egy Pesti sracot? Ha igen, akkor várom az uziket

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Irtam nektek privatban. Hasonló pasi vagyok mint a Mr..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 11:36
Törölt felhasználó (4700947)

Ma estére fiú beszálló??? hellyel rendelkező csinos pár vagyunk
Ma estére fiú beszálló??? hellyel rendelkező csinos pár vagyunk
Sziasztok ! Ma delutan pesten fiut keresunk ki tud fogadni maximum 35 eves korig
Feltétel ! Sportos alkat ! Ne legyen kovet szőrös ! Intim korul higenikus legyen !
Whatsap on kepcsere !! Fontos legyen itt profilodon kep ! Akinek nincs vissza se irunk !’
Harmasba fiut keresunk !!!
Feltétel ! Sportos alkat ! Ne legyen kovet szőrös ! Intim korul higenikus legyen !
Whatsap on kepcsere !! Fontos legyen itt profilodon kep ! Akinek nincs vissza se irunk !’
Harmasba fiut keresunk !!!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szexre is érdekel.
Sziasztok. Lányt vagy párt keresek 4.-ig bár mikorra kellemes időtöltésre teljesen hetero alapon. Baranya vármegye és környéke. Utazni és Fogadni is tudok! !!!!
Sziasztok!Ma este 6 kerben párt keresek hármashoz,vagy olyan párt ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dudják szopatják a párját egy méreretes szerszámmal.Akár autóban szabadban is.
Feleségem tudtával bi férfi tagú párt keresek, ahol a hölgy előtt nyíltan fiús játékokat játszhatnánk. Hellyel rendelkezzetek, utazni tudok. Csak Heves megye. Ps: Kizárólag értelmiségiek.
Olyan esti fürdőzést keresünk ahol csatlakozna hozzánk az adatlapunkon leírtaknak megfelelő hetero férfi egy kis huncutkodásra. ÖTLET ? Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok, fiatal vastag farkú srácot keresünk 3 asba
Vasárnap 04.30. hölgyek, párok jelentkezését várom vágyaik beteljesítésére Budapesten.
Sziasztok!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Igényes pasi keres ma vagy holnap estére igényes hölgyet vagy párt, kizárólag heteroalapon!
Ma este nő-férfi pár társaságát keresem Budapesten és környékén.
Adatlapnak megfelelően ismerkednénk.

Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok! Kellemes hétvégét kivànok ! Hajdúbihari pàrokkal ismerkednék !
Sziasztok! A hétvége folyamán is kényeztetnék hölgyeket, barátnőket, feleségeket! Utazni tudok…