Hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkező párok, lányok, asszonyok partnere lennék...

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.

Ma, holnap szexpartnere(i)m keresem szexi pár, hölgy személyében tabumentes szexkalandra. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok.Ma Egerben pár keresek napközben ahol a högytag párja előtt szopná méretes farkam.autóban szabadban is
Szigethalom-Dunavarsány környékén keresek partnert-párt
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok! Balatonberényi nudi parkolójában mostanában pár vagy hölgy esetleg? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Hetero pesti pasiként ismerkednék szívesen hölgyekkel és párokkal egyaránt. Az adatlapomon vannak képek és infók rólam. Amennyiben szimpatikus vagyok, a postaládám nyitva van számotokra.
Tisztelettudó és kulturált vagyok. Válaszolok mindenkinek.
Szép napot mindenkinek!
Hetero pesti pasiként ismerkednék szívesen hölgyekkel és párokkal egyaránt. Az adatlapomon vannak képek és infók rólam. Amennyiben szimpatikus vagyok, a postaládám nyitva van számotokra.
Tisztelettudó és kulturált vagyok. Válaszolok mindenkinek.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!,
43 éves pasi, hetero alapon párhoz csatlakozna szimpátia alapon.
Zozo
43 éves pasi, hetero alapon párhoz csatlakozna szimpátia alapon.
Zozo
20/6-os farokkal rendelkezo fiatal sportos srac vagyok. Pest kozeleben szeretnem vegignezni egy hetero par egyuttletet. Privat uzenetben kuldok viber szamot es fotokat.
Ha van itt egyáltalán nő és bevállalós is akkor kérném, hogy valaki vegye már el a szüzességem szexchat téren?
Izgat a gondolata nagyon. Valakinek lenne kedve?
Izgat a gondolata nagyon. Valakinek lenne kedve?
Budapesti pár odaadó házibarátja lennék.
Sziasztok.Várom hölgyek, párok társaságát egész nap csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Sziasztok! Lányok vagy párok Sopron környékéről vannak itt?
Mai nap szivesen ismerkednék.