Jò estét.
Érden és környékén keresnék Hölgyet, Párt keresnék, aki szereti ha hosszú ideig kényeztetik, normális jókedvű kikapcsolodásra ma estére.

Jò estét.
Érden és környékén keresnék Hölgyet, Párt keresnék, aki szereti ha hosszú ideig kényeztetik, normális jókedvű kikapcsolodásra ma estére.

Sziasztok!
Holnap késő délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő környékén szívesen találkoznék hölgyel , vagy csatlakoznék párokhoz 3. nak!Normális,megbízható, igényes, ápolt pasi vagyok!
Várom leveleiteket! Szép estét!!
Holnap késő délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő környékén szívesen találkoznék hölgyel , vagy csatlakoznék párokhoz 3. nak!Normális,megbízható, igényes, ápolt pasi vagyok!

Várom leveleiteket! Szép estét!!

Párokat fogadnék 13-keruleti lakasomban holnap este vagy csütörtök egész nap.
Sziasztok. Csütörtök vagy péntek délelőtt szívesen csatlakoznék bevállalós párhoz Budapesten vagy környékén. Írj priv.
Sziasztok! A hétvégét Zalakaroson töltjük, szombat estére keresnénk egy a szex terén figyelmes pasit. Egész alakos fotó és a merev állapotodról is szükséges! Egy valakit keresünk, ha felkeltetted Anita érdeklődését, privátban folytatnánk az ismerkedést.
Pesten keresek ma este párt.Helyem van.
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Ma este ismerkednék párral. Autóm, helyem, farkam van

Sziasztok feleseget dugnek a ferje elott ha vannak itt erre nyitott párok?
Sziasztok.
Heves megyei heteró párral ismerkednék.
Heves megyei heteró párral ismerkednék.
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Párhoz csatlakoznék!
Hello!
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sziasztok Baranya megyei parhoz csatlakoznék .!!
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Hajdűszoboszlon, ma kedd este hölgyet kényeztetnék, akár a férj jelenláétében. Imádok nyalni!
Pápa és környékén keresek párt lámyt szabadidő közös eltöltésére,33 éves vagyok 18,5 mérettel sportos testalkatú
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Ma délután BP 8.ker, párhoz csatlakoznék