Szívesen ismerkednék valóban igényes, vonzó, fiatalos párral Budapesten és környékén. Én szintén igényes, sportos, ápolt és intelligens 30-as pasi vagyok.

Sziasztok!
Adatlap szerint keresnénk!
Olvasni tudás előny

Olvasni tudás előny

Sziasztok!
Holnap Dunakeszi, Gödöllő, Pásztó, Salgótarján környékén találkoznék hölgyel, vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot Mindenkinek!!
Holnap Dunakeszi, Gödöllő, Pásztó, Salgótarján környékén találkoznék hölgyel, vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot Mindenkinek!!
Sziasztok! Párral szeretnék ismerkedni!
helló! 2 -3pasit keresünk hölgy kényeztetésére, 30-45 év közt max15cm farokkal !
Pécsi 42 éves, igényes, izmosabb testalkatú, hetero, méretes pasi csajt, nőt, párt keres!
De kar,hogy messze vagytok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 13. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 16:15
Törölt felhasználó (4662317)

Ma este 9től Sümeg melletti otthonunkban fogadnánk értelmes, ápolt srácot harmadiknak. Hölgytagunk imád szopizni...
Arcképet kérni fogunk. Puszi
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Hi, would you be interested in a black guy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 13. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 16:15
Törölt felhasználó (4662317)

Ma este 9től Sümeg melletti otthonunkban fogadnánk értelmes, ápolt srácot harmadiknak. Hölgytagunk imád szopizni...
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres utazni is tudok ill 12 ker van egy búvóhelyem normafa közelébe párok csak hetero alapon érdekelnek szép estét
Olvass!

Olvass!

Sziasztok! Van itt pár, akik férfit keresnek ma estére?
Sziasztok.
28 eves urkent csatlakoznek parhoz , vagy bulis tarsasaghoz nagy szerszammal.
Komarom megye, Budapest, Pest megye.
28 eves urkent csatlakoznek parhoz , vagy bulis tarsasaghoz nagy szerszammal.
Komarom megye, Budapest, Pest megye.
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Ma vagy holnap párhoz beszállnék a hölgy örömére Békés megyében. 48éves Potens férfi.
Ma este pár hoz csatlakoznék Pesten
hely megoldott, ha nincs

Adatlap szerint ismerkednénk!
Olvass

Olvass

40es vastag farkú pasi párral ismerkedne

Fejér és Komárom megye környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!