Sziasztok!
Mai nap folyamàn, Hölgyet, pàrt vendègűl làtnèk otthonomban, szauna, jakuzzi....
"Textilben" textìlmentesen...
Mai nap folyamàn, Hölgyet, pàrt vendègűl làtnèk otthonomban, szauna, jakuzzi....
"Textilben" textìlmentesen...
Holnap délelőtt lenne pár akihez csatlakzhatok
Szeged-Bp-Hegyeshalom útvonal mentén keresek ma párt.
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén, valamint Buegerland tartományból, Oberwart és környékén,
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék Székesfehérvár környékéről elsősorban a hölgy örömére.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Lányt vagy párt keresek kellemes időtöltésre óriási arcpakolásokra spriccelésekre, közös élvezetekre teljesen hetero alapon. Baranya vármegye és környéke. Utazni és Fogadni is tudok!
Sziasztok ma Pesten futárkodok keresek olyan partnert akivel a kocsiban el lennénk átlagos alkat 180 magas 78 kg 17 es farok nagy makkal kérlek írj privát üzenetet köszönöm
Pároknak biztosítanék helyet alkalmanként Pest megyében Mátyásföldön ! Szívesen beszállnék harmadiknak is , fotóznám vagy videóznám is,ha erre van igény,de csak sima kukkolásért is cserébe !
Sziasztok!
Holnap M1, M0, M3, 21 es útvonalon ismerkednék hölgyel, vagy párral!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Nektek!!
Holnap M1, M0, M3, 21 es útvonalon ismerkednék hölgyel, vagy párral!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Nektek!!

Sziasztok! Ma párhoz csatlakoznék, egész nap jó lehet

Szívesen ismerkednék valóban igényes, vonzó, fiatalos párral Budapesten és környékén. Én szintén igényes, sportos, ápolt és intelligens 30-as pasi vagyok.

Sziasztok!
Adatlap szerint keresnénk!
Olvasni tudás előny
Adatlap szerint keresnénk!

Olvasni tudás előny

Sziasztok!
Holnap Dunakeszi, Gödöllő, Pásztó, Salgótarján környékén találkoznék hölgyel, vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot Mindenkinek!!
Holnap Dunakeszi, Gödöllő, Pásztó, Salgótarján környékén találkoznék hölgyel, vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot Mindenkinek!!
Sziasztok! Párral szeretnék ismerkedni!
helló! 2 -3pasit keresünk hölgy kényeztetésére, 30-45 év közt max15cm farokkal !
Pécsi 42 éves, igényes, izmosabb testalkatú, hetero, méretes pasi csajt, nőt, párt keres!
De kar,hogy messze vagytok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 13. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 16:15
Törölt felhasználó (4662317)

Ma este 9től Sümeg melletti otthonunkban fogadnánk értelmes, ápolt srácot harmadiknak. Hölgytagunk imád szopizni...
Arcképet kérni fogunk. Puszi
Arcképet kérni fogunk. Puszi
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!