Párt keresek hármasra, hely is ok XI. ker
Sziasztok holnap délelőttre pasit pasikat keresünk gödöllő előnyben.37/43evesek vagyunk
Sziasztok!
Péntek este vagy szombat délelőtt igényes párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyìregyházán.
Péntek este vagy szombat délelőtt igényes párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyìregyházán.
Sziasztok!
Szombat este Gyöngyös és környékén szívesen kukkolnék párt vagy akár csatlakoznék is. Szívesen kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Szombat este Gyöngyös és környékén szívesen kukkolnék párt vagy akár csatlakoznék is. Szívesen kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Jóképű, diszkrét, masszírozni is tudó és szerető, mobilis, hetero pasi csinos hölgytagú párral ismerkedni a hölgy örömére. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Jóképű, diszkrét, masszírozni is tudó és szerető, mobilis, hetero pasi csinos hölgytagú párral ismerkedni a hölgy örömére. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
A hétvégén szexpartnere(i)m keresem szexéhes pár, hölgy személyében tabumentes szexkalandra. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni! Esetleg csak kukkolás is érdekel

Sziasztok!
Szombat délelőtt illetve holnap délután szívesen ismerkednék találkoznék párokkal
akár nálam akár nálatok
Szombat délelőtt illetve holnap délután szívesen ismerkednék találkoznék párokkal

Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok!
Budapesten ismerkednénk egy korunkbeli pasival, akinek belefér amolyan barátság extrákkal jellegű kapcsolat hosszabb távon.
Budapesten ismerkednénk egy korunkbeli pasival, akinek belefér amolyan barátság extrákkal jellegű kapcsolat hosszabb távon.

Sziasztok,Péntek éjszaka szivesen találkoznék megbízható házaspáral! Adatlapomon fotók valósak velem.fogtok találkozni.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Gyönyörű a hölgy!!!
(Ez egy válasz vidámpáros üzenetére (2023. 05. 31. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 31. szerda 11:52

Sziasztok! Adatlapunk szerint keresünk pasit,a hétvégénket Bükfürdőn töltjük....
Szívesen ismerkednék belevaló párral :P
Sziasztok. Budapest és környékén Hölggyel - Párral ismerkednék!
sziasztok most 7vegen volna e raerö pár ahol a ferjet izgatna ha elotte dugjak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok!
Pécsen beszállnék párhoz hetero alapon a hölgy örömére vagy hölgyhöz akár két hölgymellé is. Írjatok rám és beszéljünk róla!
Szép estét!
Pécsen beszállnék párhoz hetero alapon a hölgy örömére vagy hölgyhöz akár két hölgymellé is. Írjatok rám és beszéljünk róla!
Szép estét!