Sziasztok estére kellemes időtöltéstre partnert keresünk ha valakinek lenne kedve hozzánk. Üdv Gyuri és Klaudia
Sziasztok!
Ma este vagy holnap egesz nap(este is akár) szívesen csatlakoznék szenvedélyes, játékos párhoz! Kérlek privátban jelentkezzetek, ha érdekes lehet! Budapest vagy pest megye elönyben! Szeretem a jófej embereket es én is kommunikatív és együttműködő férfi vagyok!
Ma este vagy holnap egesz nap(este is akár) szívesen csatlakoznék szenvedélyes, játékos párhoz! Kérlek privátban jelentkezzetek, ha érdekes lehet! Budapest vagy pest megye elönyben! Szeretem a jófej embereket es én is kommunikatív és együttműködő férfi vagyok!
Esti közös programra pár?

Ha valaki megkíván egy fiatal vékony srácot közepestől kicsit nagyobb mérettel, az írjon nekem
(hetero alapon)

28 éves srácként keresek mai napra vagy estére párt vagy nőt
Repternel szívesen találkoznék
Repternel szívesen találkoznék
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos pasi vagyok..üdv.
Sziasztok! Párokat, illetve szóló nőket keresek, akik kifejezetten szeretik az XXL intim méretet! Fiatal, magas, sportos pasi vagyok. Utazni tudok!
Hello
Nyiregyhazan helyel rendelkezve holgy vagy part keresnek.
Leginkabb napkozben most hetvegen is akar vagy jovoheten valamikor hetkozben.
26 eves jokepu srac
Nyiregyhazan helyel rendelkezve holgy vagy part keresnek.
Leginkabb napkozben most hetvegen is akar vagy jovoheten valamikor hetkozben.
26 eves jokepu srac
Ma este Miskolc
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Szombat este Heves megyében szívesen kukkolnék párt vagy akár csatlakoznék is. Szívesen kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Szombat este Heves megyében szívesen kukkolnék párt vagy akár csatlakoznék is. Szívesen kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Ma estére cinkostársaimat keresem.
Ma estére cinkostársaimat keresem.

Badacsony környékén ismerkednék
Szasztok!Magas sportos nagy méretű pasi párral ismerkedne holnap Sarudon a Tisza tónál.Strandolàs napozás autós kaland
Sziasztok! Egész hétvégén várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted!
Sziasztok,
Párokkal ismerkednék. Ha szimpatikus az adatlapom privát üzenetben jelezzétek.
Tamás
Párokkal ismerkednék. Ha szimpatikus az adatlapom privát üzenetben jelezzétek.
Tamás
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

sziasztok feleseget dugnek a ferje elott (cuckold) Vannak e erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudnek!
Párt keresek hármasra, hely is ok XI. ker
Sziasztok holnap délelőttre pasit pasikat keresünk gödöllő előnyben.37/43evesek vagyunk