Kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Sziasztok!
Ma este Gyöngyösön és környékén van kukkolaható pár?
Írjatok bátran!
Ma este Gyöngyösön és környékén van kukkolaható pár?
Írjatok bátran!
Sziasztok lesz ma valaki repter mogott ?

Nyiregyhazan
Hazibaratot keresunk
Hetkoznap delelotti szabadidovel
Hosszutavra
150/55/24 terhes baratnomhoz
Viber elerhetoseggel jelentkezz fotos adatlappal.
Hazibaratot keresunk
Hetkoznap delelotti szabadidovel
Hosszutavra
150/55/24 terhes baratnomhoz
Viber elerhetoseggel jelentkezz fotos adatlappal.
Péntek délután-kora esti órákban párhoz csatlakoznék Hegyeshalom Székesfehérvár-Dunaújváros,vagy Hegyeshalom-Budapest-Dunaújváros útvonal mentén.
Badacsony környékén ismerkednék
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Adatlapunknak megfelelően ismerkednénk.
ziasztok.Péntek és Szombat estére párt keresek autós kalandra,cuckold,hármas a Tisza tónál Sarudon.Magas sportos,pasi 20 as intimmel.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok .17.-e Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt , elhanyagolt csajszit . Üdv Laca

Törölt felhasználó (4697610)
VIP

Sziasztok! Most hétvégére keresünk még mindig egy férfit, aki csatlakozna hozzánk, 27-45 év közötti, ápolt, intelligens!
Sziasztok! Most hétvégére keresünk még mindig egy férfit, aki csatlakozna hozzánk, 27-45 év közötti, ápolt, intelligens!
Sziasztok, független pasiként keresem rendszeres szexpartnerem. Helyem van és párral is szívesen ismerkedem. Semmi jónak nem vagyok elrontója.
Sziasztok 50 es párnál lennék házibarát a hétvégéim általában szabadok, csak olyan írjon aki komolyan gondolja és nem hiteget és elérhetőséget is küld és tudunk beszélni. Szép napot mindenkinek jó hétvégét .
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Sziasztok! Szívesen csatlakozom párokhoz kezdőként!

Kaposvári nemfüggetlen férfi kevés szabadidővel olyan kaposvári párral ismerkedne,,ahol alkalom adtán lehet szex is! Nyitott vagyok. Akár ketten ehylgy punciban is! Gumi nélkül?
sziasztok.
Párt kereresek 28 éves úrként, hölgy örömére. Budapest és vonzáskörzet, valamint Komárom- Esztergom megye.
Normál alkattal rendelkezem, szívesen randiznék érettebb korosztállyal is. Diszkréció adott. Többit privátban.
Teltebb alkat, nagy cici előny.
Akár privát házibuliba is csatlakoznék.
Párt kereresek 28 éves úrként, hölgy örömére. Budapest és vonzáskörzet, valamint Komárom- Esztergom megye.
Normál alkattal rendelkezem, szívesen randiznék érettebb korosztállyal is. Diszkréció adott. Többit privátban.
Teltebb alkat, nagy cici előny.
Akár privát házibuliba is csatlakoznék.