Sziasztok, jó fej, megbízható párral randiznék.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok
Csinos igényes 23 eves150/55 , 6honapos terhes parommal keresünk
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
Csinos igényes 23 eves150/55 , 6honapos terhes parommal keresünk
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Hölgyet kényeztetnék Borsodban!
Vas megyében, Szombathelyen, illetve környékén párral ismerkednèk! Priv üz.
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akik számára izgató,ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...
Gyálon csatlakoznék

Ismerkednèk
Hölggyel, párral
Hölggyel, párral
Párral ismerkednék alkalmi vagy hosszútávú kapcsolatra.
lányt vagy párt keresek holnap estére debrecenben vagy nyiregyházán részletek privátban
Holnap este Szerencs melletti diszkrét lakásomon párt párokat fogadnék.Mi 2 pasi 1 hölgy vagyunk.Ápolt diszkrét csapat vagyunk.Esetleg jó méretü ápolt pasit bisex is jöhet a barátom is az
Kaposvári párhoz diszkréten beszállnék! Hely kell! Mindenre nyitott vavyok!
Sziasztok. Budapesten vagy környékén szívesen csatlakoznék párhoz akár csak megfigyelőként is. Írj privát.
Ma estére keresek párt pesten.Helyem van.
Keresek zeg és környékén alkalmanként búvóhelyet a többit privátban
Párt keresek minden finomságra. Bármi lehet csak jó legyen.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Badacsony környékén ismerkednék
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ápolt inteligens 53-70 é közötti lehetleg nagyfarku pasit keresünk. A barátnöm szivesen kiverné a Debren melletti erdöben. Én csak nézném a dolgot édeködi pivtban Fiatal pasik és romák ne
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása